Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.