Arada verdiği mutluluğa tutunarak ne kadar daha devam edebilir ki evlilik ?Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Siz tabi öyle bir insan değilsiniz lütfen kendinizde suç aramayın ya lütfen bırakın birazda suçları erkekler üstlensin bı yazı görmüştüm kadın açlıktan değil ama sevgisizlikten ölür diye gerçekten o kadar doğru bır cümle sizde sadece her kadın gibi sevilmek sayılmak ilgi görmek istemissiniz zor birşey değil yani ama lütfen kendinizi suçlamayı bırakınEski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Çok hoşsun . Keşke gerçek hayatta arkadaş olabilseydik senleDeseydin bana bir şey olmasına gerek yok olmadan da ağzıma s.....yordun... benden karı olmaz başka kapıya diye..
Sen dön gel ki ailenden para koparabileyim demek istemiştir kocanız aslında..Nasil desteksin nerdesin diyo.
Ah şu kör olası vicdanın. Kimden karı oluyorsa onu bulsun ondan teselli beklesin. Ne işin var ottan moktan mesele çıkartıp seni kapı önüne koyanla? Senden mükemmeliyet bekleyen adam çok mu mükemmeldi?Eski konularimi bilen bilir.Esimin ilgisizliginden sikayetciydim.Esim bana gobegimden sikayetciydi isve cilve bilmedigimi soyluyordu bana temizligime karisiyodu.Ben annemlere gityigimde beni ozledigini soylemedi.Ben sadece esime sarilmak vs istemistim.Senden kari olmaz lafi bana cok dokunmustu.Simdi esim isten cikartilmis devlet isi ve berbat bi halde beni aradi.Bu onun icin cok zor biliyorum ben esim tarafindan sevgiyi cok yasamasamda yine mutlu gunleriimizde arada oldu.Ben simdi ailemin evindeyim.2 ay oldu.2 aydir benden olanlar icin ozur dilemedi.Bugun bana karim bile benim yanimda degil sen herseyi kenara birakip hala ilgi yuzunden beni yanliz birakiyosun dedi.Ben ah etmemistim aslinda.Ben kotu olsunda hic ama hic istemedim.Ben vicdansiz miyim.Ben serefsiz gibi mi davraniyorum Allah askina ben nakor muyum.Benim bogazimdan esimin aldigi nimet gecti.Ben ama artik onunla bana tavirlari yuzunden de destek olamiyorum.Ona yaninda oldugumi ama duygusal yaninda olamiycagimi soyledim icim yaniyo.Bi gunde olsa iyi gunumuz gecti.Ben vicdansiz bir insan miyim.Ne olur yorum yazin o kadar uzuluyorumki.Sana bisey olsa ben durur muydum diyo.Nasil desteksin nerdesin diyo.
Teşekkür ederim keşke güzel olurdu yorumlarınız bana çok yakın takip ediyorum siziÇok hoşsun . Keşke gerçek hayatta arkadaş olabilseydik senle
Sözleşmeli ise bir yazıya bakıyormuş, amirim demişti.devlet isinden ne icin cikarildi ki? durduk yerde memurlar oyle isten cikariliyor mu? bilmedigim icin soruyorum.
ve bence ikisi bagimsiz konular, kendisi isten cikarilmamis olsaydi size ihtiyaci olmayacakti ve size boyle yanimda ol falan demeyecekti. konustuklari cok manasiz ve sizi ilgilendiren bir sey yok herkes kendi ettigini ceker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?