- 19 Mayıs 2020
- 47.113
- 211.310
- 548
Ne üzülüyorsun? Kendini bi halt sandığı an Allah vurmuş işte. Allah'ın vurduğuna acımayacaksın.Iste su anda boyle daha oncesinde de bu kadar cok bana ihtiyaci oldugunu bitmesini istemedigini o zaman soyleseydi ben inanin caba gosterirdim simdi bejim sabrimda tukendi cok ama cok uzuluyrum ama elden bisey gelmiyorda
Ben yasdiklarimi hep burda paylastim cunku benim akil alabilcegim yada paylasabilcegin kimse yok .Biliyorum cok konu actigimi ama ciddwn bunaliyorsaniz ben kimseyi zorlamiyorum ki okuyun diye ben akil almak bazen goremedikledimi gormek bazen dertlesmek icin aciyorumSizin konularınız bana o kadar ağır geliyor ki.İki ileri bi geri bunaltıyor.Bir de o kadar çok konu açıyorsunuz ki ciddenYani artık yakanızdan silkeleyip atmanız lazımdı bu zamana.
Dun kotuydum cevap yazamadim.Ayrica haystacklerde sacma sapan degil.Okumayin o zaman yorum yapmak zorunda misiniz bakmayin gecin o zaman zorla mi okutuyoruzKonu sahibi: biri sürü saçma haystack ile konu açam ama sonra sorulara cevap vermeyem...
Iste bu duruma gelmesine uzuluyorum aslinda tabi ki Rabbim bilir.Ama kendimi sucladim niye yaninda degilim diye ama uzaklastiranda oydu yine beniNe üzülüyorsun? Kendini bi halt sandığı an Allah vurmuş işte. Allah'ın vurduğuna acımayacaksın.
Surekli uzulmektense tekmeyi basin gitsin omur curutulmez asil nankor kendisiymis ayrica. Kafaniz rahat eder en azindan kimsenin nazini niyazini cekmeyin cocukmu pohpohlicaksiniz siz zor gunde yaninda olmasi gereken mecburi bi istikametmisiniz. Sahsen iyi gunu cani isteyince yasatanin kotu gununde canim isterse yaninda olurum hic kusura bakmasin kimse sizde oyle olun ve kendinizi uzmeyin uzulecek kisi siz degilsiniz emin olunIste su anda boyle daha oncesinde de bu kadar cok bana ihtiyaci oldugunu bitmesini istemedigini o zaman soyleseydi ben inanin caba gosterirdim simdi bejim sabrimda tukendi cok ama cok uzuluyrum ama elden bisey gelmiyorda
Cok dedim cok anlattim simdi diyoki gel bi deneyelim en azindan ne kayvedersin belki hersey cok guzel olucak diyor.Ama gidemiyorumki yani bu olanlar agir geliyor.Zaten kendimi suclamaya meyilli bir insanim yapi olarakNiye sizden kari olmazmis ya oyle demis?? Nasil desteksin nerdesin derken o cumleler gelsin beyfendinin aklina yada siz hatirlatin benden kari olmazdi ya ondan yokum diyin.Gobeginden sikayetciymis isve cilve bilmiyomus adamin derdine gel demek hamile olsan hasta olsan kaza gecirsen allah korusun yenisini aranicak
Bende oyle dedim.Sen beni degistirmek istedin diye.Sen beni bu sekilde sevmedin.Yani sen kotu ol istemem ama icim acisads sen baskasiyla anca mutlu olabilirsin dedjm benin ihtiyacim varken nerdeydin dedimAh şu kör olası vicdanın. Kimden karı oluyorsa onu bulsun ondan teselli beklesin. Ne işin var ottan moktan mesele çıkartıp seni kapı önüne koyanla? Senden mükemmeliyet bekleyen adam çok mu mükemmeldi?
Gelirdim ben durmazdim ne olursa olsun diyor.siz o kadar üzülürken durduğu yerde duran adam, kendi üzülürken niye sizi yanında istiyor? bir de sana bir şey olsa diyor. zaten onca şey çeken sizdiniz. bence kendinizde boşuna suç aramayın.
Gelirdim ben durmazdim ne olursa olsun diyor.
İstediği zaman alıp işine gelmeyende atacağı eşyası olma.Iste bu duruma gelmesine uzuluyorum aslinda tabi ki Rabbim bilir.Ama kendimi sucladim niye yaninda degilim diye ama uzaklastiranda oydu yine beni
Yok, işsiz kalınca miyavlamaya başlamış.Bu adam siz gittiginizden bu yani sizi geri kazanmak icin adim atti mi? Ona göre cevap vericem
Yok, işsiz kalınca miyavlamaya başlamış.
aaa çok şaşırdım bilmiyordum...Eğer disiplin suçu varsa dosya sonuçlanınca çıkartıyorlar ya, bi arkadaşım çıkarıldı.
Bana deger veren bir hayat arkadasi artik bulabilcegim birsey degil maalesef kimseye guvenim kalmadi.Icime ukte oldu diyebilirim yasayamadigim seyler.Seni manipüle etmiş asagilamis yani narsistin teki oyununa gelme utanmasa senin yüzünden deprem oluyor der bu adam sana olan öfkesine baksana ...boşver bunu.. Allah sana bunu layık görmüş ben Allah tan daha merhametli değilim de geç yanında olma asla ..bu ne ya boşan kendine bak ve sana değer veren hayat arkadaşı bul lütfen ...sen onun ekmeğini yediysen ...sende onun kirli donunu yikadin haksa buda hak hayret bir şey lutfen kendine iyilik yap narsist kocadan nasıl kurtulur araştır paran varsa destek al psikolijik bu manyaktan öyle kurtulur mutlu olursun ancak
Bu sana son yazışım zaten senin konuna yorum yapmak zorunda değilmişim ya hani neyse.Hayatı sadece koca sevgisinden ibaret sanıyorsun.Kimsenin dediğine kulak asıp denilenleri de yapmıyorsun.Kendini böyle mutsuzum diye şartladığın sürece dünya cengaveride kocan olsa sen MUTLU OLAMAZSIN.Bana deger veren bir hayat arkadasi artik bulabilcegim birsey degil maalesef kimseye guvenim kalmadi.Icime ukte oldu diyebilirim yasayamadigim seyler.
Benimde ilk evliliğin husrandi narsist ti aynı özellikler belki daha beter özellikleeri mevcuttu..bende asla bir daha evlenmem erkekler berbat yaratıklar diyordum eşimle tanışana kadar bana değer verdi bana saygı duyuyor beni çok seviyor ..en hoşuma giden şey ne biliyor musun bana saygı duyması..sevgiden bahsetmiyorum bile o konuda beni doyuruyor elhamdülillah..yani umut var ..dünyada güzel insanlar var dua et yeterki.Bana deger veren bir hayat arkadasi artik bulabilcegim birsey degil maalesef kimseye guvenim kalmadi.Icime ukte oldu diyebilirim yasayamadigim seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?