Kaldığımız yerden devam :)

aynenn....sanamı demişlerdi sana çok inandırıcı gelmemişdide kıskanma diyee

Evet bana. Aruz konusunda konuşuyoruz. Samyeli olarak bana özelden “kızı ne kıskanıyosun zengin diye, zengin işte çok parası var napsın” bir de utanmaz diyo ki: bak X kişi ne güzel yorum yapıyooo azcık örnek al

Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr
Planları alayımmm...

Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy

kayınvalideme iade i ziyarette bulinicimmmm .çoğğğ özlemiş gelinini.... sonrada çarşı pazar neyin dolanmak istiyorum

Bence kısa olmalı emeklemeye başladığı zaman filan çekebilir perdeyi filan genelde kısa oluyor yani ama perdecine de danışabilirsin ama bebek mi çocuğun tabii bilmiyorum bu yorumu yaptım da.

Son düzenleme:
valla o psikopatsa kazen ondan daha psikopat sanmam gireceğini. adı sanı, kocası, çocuğuna kadar bulmuş kazen.

Kazen psikopat mı
Çok minnak bir çocuk var onun içinde.
Bence en insaflı yönetici.
Ama o yönü de var tabe dedektiflik rekorları var

ne kadarlık düşünüyorsun deju

kayınvalideme iade i ziyarette bulinicimmmm .çoğğğ özlemiş gelinini.... sonrada çarşı pazar neyin dolanmak istiyorum

kayınvalide değil bir kere kaynana ama bunu da deme bana

ahh benim salak kız sürekli babaanne diye sayıklıyor.yazın babaannesi gelecekmiş.babaannesi ve dedesinin çiftliği varmış oraya zeytin çekirdeği ekecekmiş orda yetişirmiş.yavv resmen bunları dinlerken dişlerimi sıkıyorum

ahaha o delu bana da çattı korkudan engelledim

Kızlar yemekten geldim daldım buraya fişlerim var gireyim de bilgisayara geleyim öğleden sonra öğrenci yok bugün zaten rahatım şunları da gireyim de.

anoyyyyyyyyyy wallaahi korkulur bu tiplerden

Bence kısa olmalı emeklemeye başladığı zaman filan çekebilir perdeyi filan genelde kısa oluyor yani ama perdecine de danışabilirsin ama bebek mi çocuğun tabii bilmiyorum bu yorumu yaptım da.

Onlara sorduğum zaman kafam daha çok karışıyor. Mutfağa perde yaptıracaktım bir sordum bana öyle detaylı perdeler gösterdiler ki mümkün değil ben onları takıp, yıkayıp çıkaramam. Nasıl uğraşıyor ki inşalar?
Ben de kısa istiyorum ama karar verme sorununun son noktasındayım.

Kuzum pempe tonlarında katlamalı perde yaptırsan çok şık durur bence..
Zebra modelleri varya, onu pembe beyazlı yaptırabilirsinn

Hmm ne güzell siz eşleride tanıştırmışsınızz baksana..
Bizde kızlar toplancaz bakalımm

Kızzz Şişecam eskişehir'emi taşındı öyle duymuştum..
Ve Eskişehir çok güzel diyorlar...
Bence hediye olarak nevresim takımı alabilirsin..
Ben bana bi keresinde nevresim takımı hediye getirmişlerdide çok sewinmiştim nedense

dişlerine yazıkkk sebatii.....

işte buuuuu işte bu yaaaaaaaaa.
kibar olmanın anlamı ne demi seboş....:13:

Git temizle ewini, ayaklarını yıka kadının..
Kötü gelin ol ol nereye kadarrr aaaa

hadi yaa. kim o? tanıyor muyuz?

Haydi çalışan annneler burda toplanalım topiğinden arkadaşlarla buluşcaz kızçemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…