- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.161
aynenn....sanamı demişlerdi sana çok inandırıcı gelmemişdide kıskanma diyee
Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr
Planları alayımmm...
Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy
hadi yaa.Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr
Planları alayımmm...
Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy
Ben kızımın odasını yeniliyorum da yarın perdeciye gideceğim. Madem konusu açıldı. Perde kısa mı olmalı uzun mu çok kararısızım.
Peteklerden dolayı kısa istiyorum ama karar veremedim. Napsam ki?
valla o psikopatsa kazen ondan daha psikopatsanmam gireceğini. adı sanı, kocası, çocuğuna kadar bulmuş kazen.
bi daha yaparsa açıklayacakmışvalla o psikopatsa kazen ondan daha psikopatsanmam gireceğini. adı sanı, kocası, çocuğuna kadar bulmuş kazen.
Aaaa öyle mi. Benim de siteden tanıştığım bir arkadaşım var Eskişehir'e yaşayan arada görüşüyoruz. Eşi, benim eşim filan pikniğe de gittik yazın.
Valla ben yarın napıcam sabah kalkar kahvalımı eder pazara giderim gelirim evi siler süpürürüm filan. Mutfağın dolaplarını silicem kışlıklarım varhep dolapta vakumdan baharlık bişiler çıkarıcam az ayırmışım. Sonra bir çarşıya gider dolanırım vaktim ve halim olursa. İstanbulluyum ben Eskişehir'e evlendim cuma günü izin alıcaz İstanbul'a gidicez haftasonu için dayımlarda annemin yan apartmanında oturuyorlar nisan sonu yengemin d.günü ona hediye bakıcam da ne alıcam bilmem pahalı olmayan ama hoş bir ev hediyesi istiyorum evde kullanacağı bir şey. :26:
kayınvalideme iade i ziyarette bulinicimmmm .çoğğğ özlemiş gelinini.... sonrada çarşı pazar neyin dolanmak istiyorum
Evet bana. Aruz konusunda konuşuyoruz. Samyeli olarak bana özelden kızı ne kıskanıyosun zengin diye, zengin işte çok parası var napsın bir de utanmaz diyo ki: bak X kişi ne güzel yorum yapıyooo azcık örnek al
Evet bana. Aruz konusunda konuşuyoruz. Samyeli olarak bana özelden kızı ne kıskanıyosun zengin diye, zengin işte çok parası var napsın bir de utanmaz diyo ki: bak X kişi ne güzel yorum yapıyooo azcık örnek al
Bence kısa olmalı emeklemeye başladığı zaman filan çekebilir perdeyi filan genelde kısa oluyor yani ama perdecine de danışabilirsin ama bebek mi çocuğun tabii bilmiyorum bu yorumu yaptım da.
Kazen psikopat mı
Çok minnak bir çocuk var onun içinde.
Bence en insaflı yönetici.
Ama o yönü de var tabe dedektiflik rekorları var
Kuzum pempe tonlarında katlamalı perde yaptırsan çok şık durur bence..Ben kızımın odasını yeniliyorum da yarın perdeciye gideceğim. Madem konusu açıldı. Perde kısa mı olmalı uzun mu çok kararısızım.
Peteklerden dolayı kısa istiyorum ama karar veremedim. Napsam ki?
Hmm ne güzell siz eşleride tanıştırmışsınızz baksana..Aaaa öyle mi. Benim de siteden tanıştığım bir arkadaşım var Eskişehir'e yaşayan arada görüşüyoruz. Eşi, benim eşim filan pikniğe de gittik yazın.
Valla ben yarın napıcam sabah kalkar kahvalımı eder pazara giderim gelirim evi siler süpürürüm filan. Mutfağın dolaplarını silicem kışlıklarım varhep dolapta vakumdan baharlık bişiler çıkarıcam az ayırmışım. Sonra bir çarşıya gider dolanırım vaktim ve halim olursa. İstanbulluyum ben Eskişehir'e evlendim cuma günü izin alıcaz İstanbul'a gidicez haftasonu için dayımlarda annemin yan apartmanında oturuyorlar nisan sonu yengemin d.günü ona hediye bakıcam da ne alıcam bilmem pahalı olmayan ama hoş bir ev hediyesi istiyorum evde kullanacağı bir şey. :26:
puhaaaaaaaaaaaaşu zengin olup bi köy olununda öğretmenlik yapmak isteyen ama çzmeleri yüzünden eşinin olmaz dediği hatunmu
kayınvalide değil bir kere kaynana ama bunu da deme bana
ahh benim salak kız sürekli babaanne diye sayıklıyor.yazın babaannesi gelecekmiş.babaannesi ve dedesinin çiftliği varmış oraya zeytin çekirdeği ekecekmiş orda yetişirmiş.yavv resmen bunları dinlerken dişlerimi sıkıyorum
kayınvalide değil bir kere kaynana ama bunu da deme bana
ahh benim salak kız sürekli babaanne diye sayıklıyor.yazın babaannesi gelecekmiş.babaannesi ve dedesinin çiftliği varmış oraya zeytin çekirdeği ekecekmiş orda yetişirmiş.yavv resmen bunları dinlerken dişlerimi sıkıyorum
Kazen psikopat mı
Çok minnak bir çocuk var onun içinde.
Bence en insaflı yönetici.
Ama o yönü de var tabe dedektiflik rekorları var
Benim bunlardan hi habarim yok cok cahal gördüm kendimi cooohhhh
Git temizle ewini, ayaklarını yıka kadının..kayınvalideme iade i ziyarette bulinicimmmm .çoğğğ özlemiş gelinini.... sonrada çarşı pazar neyin dolanmak istiyorum
hadi yaa.kim o? tanıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?