- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.141
Yuh artık valla.laf etmediği konu kalmamıştı sonunda bunu da yaptı. Artık bile bile son golünü attı.
Bu kadar yapan insan aklına koyduktan sonra başka pc den ayarlar yine karışır buralara.
Ama hakket her konusunda bir pislik çıkarıyordu. Ve nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp dine bağlıyordu.
Bence bu ebis isimli bagyannnda baya bir türbanli antipatisi var
Yatiyor türbanlilarla kalkiyor türbanlilarla, ayrica vakit buldukca kocasini yanina cagarim bir taraflarina derdini anlatiyor
bdv ye girme ticivize uğrarsın çek ç*k resmi koymuşlar
Eline ne geçti şimdi. Ebis olarak açsaymış da şaşırmazdık ki..
Güvenilmiyor artık. Yıllarca bildiğim samyeli poyraz da aruz vezni çıktı ya bir şey demiyorum artık.
nasıl bilmiyosun ya
her konuya gelip müslümanları küçümsüyo hakaret ediyo nerdeyse
ne alıp veremediği var anlamadım
üslubu da berbat
onun yüzünden banlanmıştım yıllar önce o yüzden her yerde dikkatimi çekiyo
ebiş dediğiniz ebedi mutlulıkmu dünki haşin gadın
Yalan yok gerçeklerrr yakışıklımm gelsene
İyi ki warsınız zaten başı tuttu valla.
Şu bdv iki sitres atamadımm
puhaaaaaaaaaaaaşu zengin olup bi köy olununda öğretmenlik yapmak isteyen ama çzmeleri yüzünden eşinin olmaz dediği hatunmu
Bence bu ebis isimli bagyannnda baya bir türbanli antipatisi var
Yatiyor türbanlilarla kalkiyor türbanlilarla, ayrica vakit buldukca kocasini yanina cagarim bir taraflarina derdini anlatiyor
evet git konuya bak istersen
ya ben anlamıyorum nasıl bi kadın bu
her konuyu maffediyo
ama bu sefer iyice uçtu
umarım bi daha siteye gelemez
ıp adresini filan engelleseler de buraya ulaşamasa keşke
girsin de dünya aleme rezil olsun. kazen kimliğini açıklayacağını yazmış. bir daha dolanamaz buralarda..
valla görmedim ki hiç mesajlarını ben denk gelmedim demek ki ya da hatırlamıyorum şimdi bu konuya baktım link verilince zaten direkt konuya girişi öyle antipatik yani başörtülü görünce geri dönecektim filan önyargılı zaten bir de başörtülü diye gericiymiş, kadınların çalışmasını istemiyormuş, kocasıyla arasındaki sorunu onun çalışmasına bağlamışta neden çalışıyorsunuz diye kızmışta yahu kadının kendisi okumuş zaten meslek sahibi neden gitsin karşısındaki kişiye kızsın okumuş diye demezler mi sen neden okudun diye kendisi gerici olsa bu düşünceyi savunsa aile danışmanı olmaz evde otururdu yani karalamak için yazılmış yaşanmış bir şey değil belli rezil oldu gitti işte
Aynen misk. Millet buraya geliyor olmak istediği karakterleri oynuyor.
Biri de şey demişti ona çok hoş: sen giy çekinme o 5000 bin usd lik çizmeleri zaten kimse bilmez iyi markalar olduğunu ya da çakma zanneder.
Hani düşüncesi vardı ya insanlar ne der 5000 usd lik çizme giyersem diye
girsin de dünya aleme rezil olsun. kazen kimliğini açıklayacağını yazmış. bir daha dolanamaz buralarda..
Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr
Planları alayımmm...
Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy
Demokraside çareler tükenmez gireceği varsa bir yolunu bulur.
Baksana psikopat derecede
Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr
Planları alayımmm...
Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?