• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Yuh artık valla.laf etmediği konu kalmamıştı sonunda bunu da yaptı. Artık bile bile son golünü attı.
Bu kadar yapan insan aklına koyduktan sonra başka pc den ayarlar yine karışır buralara.
Ama hakket her konusunda bir pislik çıkarıyordu. Ve nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp dine bağlıyordu.

onu diyorum ya her konuyu dine bağlıyo
deli midir nedir anlamadım :1:

Bence bu ebis isimli bagyannnda baya bir türbanli antipatisi var:19:
Yatiyor türbanlilarla kalkiyor türbanlilarla, ayrica vakit buldukca kocasini yanina cagarim bir taraflarina derdini anlatiyor:52::52:

Bir kere deistim demişti. Tamam deist olabilir ona bir şey demiyoruz ama herkes deist olmalıymış gibi bir muameleye çekmişti konularından birini..
Çok tuhaf bir kadın.

Eline ne geçti şimdi. Ebis olarak açsaymış da şaşırmazdık ki..
Güvenilmiyor artık. Yıllarca bildiğim samyeli poyraz da aruz vezni çıktı ya bir şey demiyorum artık.

puhaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60: şu zengin olup bi köy olununda öğretmenlik yapmak isteyen ama çzmeleri yüzünden eşinin olmaz dediği hatunmu:52::52::52:

nasıl bilmiyosun ya
her konuya gelip müslümanları küçümsüyo hakaret ediyo nerdeyse
ne alıp veremediği var anlamadım

üslubu da berbat
onun yüzünden banlanmıştım yıllar önce o yüzden her yerde dikkatimi çekiyo :27:

Zaten bende kendimi cok cahal gördüm ebis konusunda, simdi kendimi azarliyorum bu ne cahalet diye:27:

ebiş dediğiniz ebedi mutlulıkmu dünki haşin gadın :D

yok değil. islamla ciddi şekilde kafayı bozmuş, saygısızın teki.. kapıdan kovuluyor bacadan giriyor, bacadan kovuluyor, elektrik kablolarına sızıp giriyor. ama kazen çok pis korkutmuş. bir daha cesaret eder mi bilemem..

puhaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60: şu zengin olup bi köy olununda öğretmenlik yapmak isteyen ama çzmeleri yüzünden eşinin olmaz dediği hatunmu:52::52::52:

Aynen misk. Millet buraya geliyor olmak istediği karakterleri oynuyor.
Biri de şey demişti ona çok hoş: sen giy çekinme o 5000 bin usd lik çizmeleri zaten kimse bilmez iyi markalar olduğunu ya da çakma zanneder.
Hani düşüncesi vardı ya insanlar ne der 5000 usd lik çizme giyersem diye:51:

Haftasonu napıyorsunuzz kızlarrrr :52::52:
Planları alayımmm...

Ben burda kk tanıştığım arkadaşlarımla buluşucam yarınnn teyyy teyyyy :64:

Bence bu ebis isimli bagyannnda baya bir türbanli antipatisi var:19:
Yatiyor türbanlilarla kalkiyor türbanlilarla, ayrica vakit buldukca kocasini yanina cagarim bir taraflarina derdini anlatiyor:52::52:

valla görmedim ki hiç mesajlarını ben denk gelmedim demek ki ya da hatırlamıyorum şimdi bu konuya baktım link verilince zaten direkt konuya girişi öyle antipatik yani başörtülü görünce geri dönecektim filan önyargılı zaten bir de başörtülü diye gericiymiş, kadınların çalışmasını istemiyormuş, kocasıyla arasındaki sorunu onun çalışmasına bağlamışta neden çalışıyorsunuz diye kızmışta yahu kadının kendisi okumuş zaten meslek sahibi neden gitsin karşısındaki kişiye kızsın okumuş diye demezler mi sen neden okudun diye kendisi gerici olsa bu düşünceyi savunsa aile danışmanı olmaz evde otururdu yani karalamak için yazılmış yaşanmış bir şey değil belli rezil oldu gitti işte :27:

evet git konuya bak istersen
ya ben anlamıyorum nasıl bi kadın bu
her konuyu maffediyo :27:
ama bu sefer iyice uçtu
umarım bi daha siteye gelemez
ıp adresini filan engelleseler de buraya ulaşamasa keşke :27:

girsin de dünya aleme rezil olsun. kazen kimliğini açıklayacağını yazmış. bir daha dolanamaz buralarda..

girsin de dünya aleme rezil olsun. kazen kimliğini açıklayacağını yazmış. bir daha dolanamaz buralarda..

hadi ya konu kapandı diye bi daha girmedim
keşke açıklasa ya
valla merak ediyorum kim olduğunu
iyi bi de rezil olur :37:

valla görmedim ki hiç mesajlarını ben denk gelmedim demek ki ya da hatırlamıyorum şimdi bu konuya baktım link verilince zaten direkt konuya girişi öyle antipatik yani başörtülü görünce geri dönecektim filan önyargılı zaten bir de başörtülü diye gericiymiş, kadınların çalışmasını istemiyormuş, kocasıyla arasındaki sorunu onun çalışmasına bağlamışta neden çalışıyorsunuz diye kızmışta yahu kadının kendisi okumuş zaten meslek sahibi neden gitsin karşısındaki kişiye kızsın okumuş diye demezler mi sen neden okudun diye kendisi gerici olsa bu düşünceyi savunsa aile danışmanı olmaz evde otururdu yani karalamak için yazılmış yaşanmış bir şey değil belli rezil oldu gitti işte :27:

Bence basörtülüye karsi olan antipatisini disavurmak icin senaryo yazmis bagyann:))

Aynen misk. Millet buraya geliyor olmak istediği karakterleri oynuyor.
Biri de şey demişti ona çok hoş: sen giy çekinme o 5000 bin usd lik çizmeleri zaten kimse bilmez iyi markalar olduğunu ya da çakma zanneder.
Hani düşüncesi vardı ya insanlar ne der 5000 usd lik çizme giyersem diye:51:

aynenn....sanamı demişlerdi sana çok inandırıcı gelmemişdide kıskanma diyee :27:

Planları alayımmm...

Ben kızımın odasını yeniliyorum da yarın perdeciye gideceğim. Madem konusu açıldı. Perde kısa mı olmalı uzun mu çok kararısızım.
Peteklerden dolayı kısa istiyorum ama karar veremedim. Napsam ki?
:31:

Planları alayımmm...

Aaaa öyle mi. Benim de siteden tanıştığım bir arkadaşım var Eskişehir'e yaşayan arada görüşüyoruz. Eşi, benim eşim filan pikniğe de gittik yazın.

Valla ben yarın napıcam sabah kalkar kahvalımı eder pazara giderim gelirim evi siler süpürürüm filan. Mutfağın dolaplarını silicem kışlıklarım varhep dolapta vakumdan baharlık bişiler çıkarıcam az ayırmışım. Sonra bir çarşıya gider dolanırım vaktim ve halim olursa. İstanbulluyum ben Eskişehir'e evlendim cuma günü izin alıcaz İstanbul'a gidicez haftasonu için dayımlarda annemin yan apartmanında oturuyorlar nisan sonu yengemin d.günü ona hediye bakıcam da ne alıcam bilmem pahalı olmayan ama hoş bir ev hediyesi istiyorum evde kullanacağı bir şey. :26:

Back