Kaldığımız yerden devam :)

Bebişim katlamalıları çıkarıp yıkamak takmak zor olmuyor mu? Bende hiç vakit yok, uyumaya vakit bulamıyorum hele 1 saat de çaldılar ya.

tabii siyasettee çok fazla kalınca bunlar kaçıyorr.deme öyle kendine demeee

Bir yöndende iyiki habarim yok hea, ben bu kadar entrikaya bu siteden coktan ucardim bene bea yalan rüzgari halt etmis:))
Siteyi ilk kesfettiktan sonra bu kadar faal degilken arkadas toplantisinda yapilan muzurluklara kiziyordum meger neler oluyormus, benim arkidisleriminki solda sifir kalir:))))

weiss siyasete gel de başkanlık sistemiyle ilgili birşeyler yaz
senin haberin vardır belki olaydan

Bebişim katlamalıları çıkarıp yıkamak takmak zor olmuyor mu? Bende hiç vakit yok, uyumaya vakit bulamıyorum hele 1 saat de çaldılar ya.

Zebra modelleri temizlemesi kolay oluyor..
En pratik o bence..
Balkona yere ser ve bezle sil tak yerine..

Öteki katlamalılar gibi bunun içinden demirler geçmiyor..
Yanii zebra modelinden bahsediyorum kuzumm

En pratik o bence..

katlamalı almayın tam bir işkence

weiss siyasete gel de başkanlık sistemiyle ilgili birşeyler yaz
senin haberin vardır belki olaydan

Yokk artik gidin biraz okuyun arastirin
Tabi gidip ebislerin memislerin ajanligini yapmaktan firsat bulamiyorsunuz sonra gel yaz

Bundan sonra ebislere memislere yazcam ne haliniz varsa görün, size dirhem bilgi yoq

Son düzenleme:

ben bdvye girince siyaseti unutuyorum...siyasete girincede bdvyi...bdv artık sıktı...eskisi gibi girmiyyorum ben.mune cımbızlıyor sürekli

En pratik o bence..

Evet bu mantıklı. Fon perdeyi de uzun yaptırırsam en azından petekleri gündüz kapatmaz daha estetik durur falan. Dur bakayım yarın bir gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…