• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Kuzum pempe tonlarında katlamalı perde yaptırsan çok şık durur bence..
Zebra modelleri varya, onu pembe beyazlı yaptırabilirsinn :31:

Hmm ne güzell siz eşleride tanıştırmışsınızz baksana..
Bizde kızlar toplancaz bakalımm
:29:
Kızzz Şişecam eskişehir'emi taşındı öyle duymuştum..
Ve Eskişehir çok güzel diyorlar...
Bence hediye olarak nevresim takımı alabilirsin..
Ben bana bi keresinde nevresim takımı hediye getirmişlerdide çok sewinmiştim nedense :9:

Bebişim katlamalıları çıkarıp yıkamak takmak zor olmuyor mu? Bende hiç vakit yok, uyumaya vakit bulamıyorum hele 1 saat de çaldılar ya.

tabii siyasettee çok fazla kalınca bunlar kaçıyorr.deme öyle kendine demeee:27::27:

Bir yöndende iyiki habarim yok hea, ben bu kadar entrikaya bu siteden coktan ucardim bene bea yalan rüzgari halt etmis:))
Siteyi ilk kesfettiktan sonra bu kadar faal degilken arkadas toplantisinda yapilan muzurluklara kiziyordum meger neler oluyormus, benim arkidisleriminki solda sifir kalir:))))

Bir yöndende iyiki habarim yok hea, ben bu kadar entrikaya bu siteden coktan ucardim bene bea yalan rüzgari halt etmis:))
Siteyi ilk kesfettiktan sonra bu kadar faal degilken arkadas toplantisinda yapilan muzurluklara kiziyordum meger neler oluyormus, benim arkidisleriminki solda sifir kalir:))))

weiss siyasete gel de başkanlık sistemiyle ilgili birşeyler yaz
senin haberin vardır belki olaydan :27:

Bebişim katlamalıları çıkarıp yıkamak takmak zor olmuyor mu? Bende hiç vakit yok, uyumaya vakit bulamıyorum hele 1 saat de çaldılar ya.

Zebra modelleri temizlemesi kolay oluyor..
En pratik o bence..
Balkona yere ser ve bezle sil tak yerine..

Öteki katlamalılar gibi bunun içinden demirler geçmiyor..
Yanii zebra modelinden bahsediyorum kuzumm :31:

En pratik o bence..

katlamalı almayın tam bir işkence

weiss siyasete gel de başkanlık sistemiyle ilgili birşeyler yaz
senin haberin vardır belki olaydan :27:

Yokk artik gidin biraz okuyun arastirin:27::27:
Tabi gidip ebislerin memislerin ajanligini yapmaktan firsat bulamiyorsunuz sonra gel yaz:27::27:

Bundan sonra ebislere memislere yazcam ne haliniz varsa görün, size dirhem bilgi yoq:27::27:

Son düzenleme:

ben bdvye girince siyaseti unutuyorum...siyasete girincede bdvyi...bdv artık sıktı...eskisi gibi girmiyyorum ben.mune cımbızlıyor sürekli

En pratik o bence..

Evet bu mantıklı. Fon perdeyi de uzun yaptırırsam en azından petekleri gündüz kapatmaz daha estetik durur falan. Dur bakayım yarın bir gideyim

Back