- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.561
Sınavına 1 ay kalan biziz dimi
Sti fark ettim de herkesin nicki B ile başlıyor biz de B'li bişilerlerle değiştirelim.
Hee vur vur göm hatta
Benim badeye bulmam lazım ya acil derhal hemen şuan bulmam lazım engel olmam lazım bir şeyler yapmam lazım
Hacı herkes aynı biz farklı.Farkımızda buradaBende niki değiştireceğim ama eriniyorum ya hadi bakalım
200 bilemedin 300
evet sanki biz 4 ay sonra giricez
hacı bence üşenmesek de olmazdı yav
değiştirin hacı nick değiştirme sezonunu açmış bulunuyorum
tamam işte buda 2 bine yakın oluyor toplamda haftada.Çokta farklı değiliz.aMA benden söylemesi Belss günde 600 çözüyor.
Hacı oda acı bi gerçekkatılmak istemesemde sana katılyorum çok çok haklısın bizim gelişte bi problem var defolu
numarasını verim taciz et hacı
değiştirin hacı nick değiştirme sezonunu açmış bulunuyorum
bebekim bize ulasından yaz istediğin nickiNasıl yapılıyor?
tamam işte buda 2 bine yakın oluyor toplamda haftada.Çokta farklı değiliz.aMA benden söylemesi Belss günde 600 çözüyor.
Hacı oda acı bi gerçekkatılmak istemesemde sana katılyorum çok çok haklısın bizim gelişte bi problem var defolu
Off günde 600 çözemem yaa bünyem alışık değil
bebekim bize ulasından yaz istediğin nickiama öncesinde hani siteye girmeden önce kaydol yazan yer var ya oraya istediğin niki yaz bir dene kullanılmıyor derse yönetime yazarsın bu niki istiyorum dıye değiştirirler.
aynen hacı
Hacı yapamaıyosan yapanların ayağını kaydır
Kızlar buğun giremedim doğru düzgün yarın kahvaltıya misafirler var ondan evi kırkladım şimdide börek sardım bide zeytinli poğaça yaparsam süper olur ama acayip yorgunum yapmayada bilirim nediyonuz
senin canın yapmak istiyorsa yap hacı ıstemyorsa bosverKızlar buğun giremedim doğru düzgün yarın kahvaltıya misafirler var ondan evi kırkladım şimdide börek sardım bide zeytinli poğaça yaparsam süper olur ama acayip yorgunum yapmayada bilirim nediyonuz
Kime kayıyoz?
senin canım yapmak istiyorsa yap hacı ıstemyorsa bosver
badeye
Vayy bibiş...Ev hanımı mode on olmuşun.
senin canın yapmak istiyorsa yap hacı ıstemyorsa bosver
badeye
arada göstermek lazım hacı
Bipmiyorumki yorgun olduğumdan pek istemiyorum kocişte yapma diyo kıyamıyomu negördünüzmü facede birlikte yaptık börekleri