- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.541
Vayyy kaldırdın başını sonunda sorulardan
Ner çalışması yageçen hafta sonundan beri tek yaptığım derswaneye gitmek soru çözmedim hepsi kaldı haftasonuna
Deneme bir kiİyiyim balım senden naber?
hacı soru çözmek çözüp de hüsrana ugramak benim işimtarihten tarama testi çözdüm de cevaplarına bakmaya üşeniyorum
bir el atıver sevaptır
nolsun başımın agrımasından halliceyim
hacı ben şuan yanı başımda car car öten tv yi kapamay üşeniyorum kalkıpta.Sen sorulara bak diyorsun
Niye canım hasta mısın?
E bi dayağı hak etmişsin o zaman
Gün nasıl bitiyor inan anlamıyorum.Pazartesi salı çarşamba sabah 8 öğle 2 ye kadar dersanedeyim.Eve gel yemek ye şu bu saat3 oluyor az uyuyyım diyorum akşam oluyor yemek şu bu derken gün bitiyor ilk 3 gün bu şekilde perşembe annem evde oluyor onla gün geçiyor.Cuma denemye gidiyorum onun kafa yorgunluğu elde kalıyor bi tek hafta sonu
hacı hayatımda gördüğüm en üşengeç 2. kişisn
Gin nısıl bitiyir ınlımıyırım... Bana bak bana o sorular çözülecek küçük hanım bahane istemem. İlla elimize cetveli mi alıcaz?
Hahasen bana mı diyorsun onu ben bu konuda hırslı bi insanım dengelemek için cumartesi pazar günde bin taneden 2 bin soru çözüyorum
ben deniz
Bibi ve Bade nerede?
Bibi ve Bade nerede?
Ha iyi o zaman bak gözüm üzerindeBiri de beni dürtüklese keşke
bibiyi bilmiyorum ama bade stiye fark atıyor şuan kesin
bibiyi bilmiyorum ama bade stiye fark atıyor şuan kesin
Ben yedim onlaroı badeyi sona bırakmıştım mideme oturmuş
Ah yawrum herşey sende biter kim ne derse desin başına oturmak istersen oturursun yok istemezsen mümkün değil kim ne derse desin
Günde kaç soru çözüyorsun
evet sanki biz 4 ay sonra giricezSınavına 1 ay kalan biziz dimi
Sti fark ettim de herkesin nicki B ile başlıyor biz de B'li bişilerlerle değiştirelim.
Tahmin etmiştimbizden neden bi pık olmuyor buradan anla üşenmekten hepsi