- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.601
Hacı bana hayat kaymış yetmemiş üstüne kpss her sene itina ile kayıyıor napıcan daha beni
Hacı onu kendime saklıyorum ben kayıcam ona
Hadi hadi gözümle gördüğümemi inanayım sana mı.Orda kabakkk gibi koymuşsun adamcağız elleri ile dolduruyor Bibi doğru süöyle temizliği kime yaptırdın
Bilmem baksana burda herkes birbirine kayıyor
bak andro caktırmadan gülüyor sence o nasıl daha tazecik hem
Bu şartlar altında burada sıfır bulamayız zaten, az kullanılmışa talim
Ben yaptım tabiki 2 gündür uğraşıyorummağlesef kimsenin yaptığını beğenmiyorum mecburen ben yapıyorum yani
Bak belsss iyi hatırlattıı madem az kullanılmış istiyoruz elimizde bi tek sen varsın badeğğ döllenmiş ben hortumlanmiş belss pipilenmiş bibiğğ gazozlanmış sen temizsin hacı açıl kaymaya geliyoz
Hacı böyle dağınık oldu toplaşak sana kayak.Toplu şndirimde yaparsın bize hem 1 kayana 1 bedava felan
Ne oluyo len herkes bana döndü bana kayan kaymış zaten sizde sırabibi bana öyle geliyor ki en sonunda herkes sana kayacak
ahahaha yarıldım ya gece geceaçıl kaymaya gelıyoz ne be
Ne oluyo len herkes bana döndü bana kayan kaymış zaten sizde sıra
Ne oluyo len herkes bana döndü bana kayan kaymış zaten sizde sıra
Bak belsss iyi hatırlattıı madem az kullanılmış istiyoruz elimizde bi tek sen varsın badeğğ döllenmiş ben hortumlanmiş belss pipilenmiş bibiğğ gazozlanmış sen temizsin hacı açıl kaymaya geliyoz
ahahahah oww yoooo de ne dersen de kaçamazın :60.Yooooooooooo
Len şu badeğğğ nerede psikolojik baskı oluyor üstümde çalışıyor
Hacı neyin misafiri bu böyle çok ağır sanırım 2 gün nasıl bi temzilik yaptın öyle
Hacı biziöm kayışımızda kamışımızda çok farklı emin ol
Yooooooooooo
ahahahah oww yoooo de ne dersen de kaçamazın :60.
calısıyor 500 soruyu buldu zalım
Belss mesaj at bişi yap engel ol mani ol durdurLen badeğğ len badeğğğ
ayyy
Bide ev kücük düşün ben biraz titizim galiba büyük temizlik aradan çıktı işte
Lan ekrana tükürdüm