• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

arada göstermek lazım hacı :27:

Bipmiyorumki yorgun olduğumdan pek istemiyorum kocişte yapma diyo kıyamıyomu ne :27: gördünüzmü facede birlikte yaptık börekleri :27:

gördüm gördüm onu da kocacıkına yaptırmıssın kocan olmazsa sen naparsın bibi ya :27::27:

Kızlar buğun giremedim doğru düzgün yarın kahvaltıya misafirler var ondan evi kırkladım şimdide börek sardım bide zeytinli poğaça yaparsam süper olur ama acayip yorgunum yapmayada bilirim nediyonuz :27:

Sti kız bürek yaptım kaçırdın şimdi attım fırına istermisiniz :27:

Yalançıı büreğii sen yapmadın ki :63: kocaişin yapmış bilmesem inandıracaksın :27::27:

Bürek istiyorum burayada yolla muhabbetile iyi gider :56::56::56:

gördüm gördüm onu da kocacıkına yaptırmıssın kocan olmazsa sen naparsın bibi ya :27::27:
Bilmem naparım :27:
Maşallah,ellerinize sağlık.....:56::56::56::nazar:

sağol canım :16:

Yalançıı büreğii sen yapmadın ki :63: kocaişin yapmış bilmesem inandıracaksın :27::27:

Bürek istiyorum burayada yolla muhabbetile iyi gider :56::56::56:
Pişsin yollicam :27: ben yaptım la me anlar.o börekten :23:
Bibi :60::60::60:
Akista gördüm yarildim resmen :9:

Biz öle adamı muhabbete çekeriz işte :27:

Wayyy arkadaş dedik bağrımıza bastık iki dakikada kayılacak adam olduk .

Bişe diyeyimmi belss temiz sıfır daha hiç kayılmamış.İlk olacaksınız tavsiye ederim :52::52::52:

sti bence bade daha iyi seçenek :27: ben kendımden geçmiş bir insanken kim napsın benı hı sen söyle:27:

Back