Kaldığımız yerden devam :)

Çok şükür yavrum napim.İki deneme çözdüm,daha çalışsam diye düşünüyom ama karar veremedim.

Sen nasılsın nasıl geçti günün ?

İyiyim ben de. Ben sadece 1 deneme çözdüm o da pek iyi değildi şevkim kırıldı. Soru çözeyim diyorum ama bi türlü oturamadım.

Nette paylaşılıyo ama indir çıktı al aynı hesap yine....:2:

Bende yazıcı da var ilk başlarda kendim çıktı alıyordum ama uğraşamıcam dedim gittim direkt kırtasiyeden aldım çözümlü de hem. Bir de farklı yayınların olunca iyi oluyor hep aynı tarz çözmemiş oluyorum. Sen hangi yayın çözüyorsun?

İhtiyaç,Fem,Yargı karışık yavrum.Sende ne var ?

Ben de Uzmanı beğeniyorum, orijinal sorular oluyor. Pegem gereksiz zor oluyor,Yargı yı niye seviyorsun?

Bende bi pagem var 5 bin soruluk bide lisans düzeyi allahım nasıl abuk subuk zor sorular.Fakatdaha zor femin soru bankası.Fem acayip kasıyor.

En rahatı ihtiyaç ne zaman ihtiyaç çözsem takır takır gidiyor o yüzden ihtiyaç çözmeyi seviyorum.Uzman kariyerin sorularıda çok kaliteli.Yargı var işte elimde bitirdiğim oda idare eder bazı gereksiz soruları var

Konuyada tam ortasından daldım ama

İyi yaptın kuzum Nerdesiniz yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…