Kaldığımız yerden devam :)

200 bilemedin 300 :KK53:

tamam işte buda 2 bine yakın oluyor toplamda haftada.Çokta farklı değiliz.aMA benden söylemesi Belss günde 600 çözüyor.:KK53:
evet sanki biz 4 ay sonra giricez:KK53:

hacı bence üşenmesek de olmazdı yav :KK53:

Hacı oda acı bi gerçek :KK37: katılmak istemesemde sana katılyorum çok çok haklısın bizim gelişte bi problem var defolu :KK53:

tamam işte buda 2 bine yakın oluyor toplamda haftada.Çokta farklı değiliz.aMA benden söylemesi Belss günde 600 çözüyor.:KK53:

Hacı oda acı bi gerçek :KK37: katılmak istemesemde sana katılyorum çok çok haklısın bizim gelişte bi problem var defolu :KK53:

Off günde 600 çözemem yaa bünyem alışık değil :KK25:

Nasıl yapılıyor? :KK28:
bebekim bize ulasından yaz istediğin nicki :nazar: ama öncesinde hani siteye girmeden önce kaydol yazan yer var ya oraya istediğin niki yaz bir dene kullanılmıyor derse yönetime yazarsın bu niki istiyorum dıye değiştirirler.

aynen hacı :KK14:

Son düzenleme:
Kızlar buğun giremedim doğru düzgün yarın kahvaltıya misafirler var ondan evi kırkladım şimdide börek sardım bide zeytinli poğaça yaparsam süper olur ama acayip yorgunum yapmayada bilirim nediyonuz :KK53:

bebekim bize ulasından yaz istediğin nicki :nazar: ama öncesinde hani siteye girmeden önce kaydol yazan yer var ya oraya istediğin niki yaz bir dene kullanılmıyor derse yönetime yazarsın bu niki istiyorum dıye değiştirirler.

aynen hacı :KK14:

Sağol canım :KK16:

Hacı yapamaıyosan yapanların ayağını kaydır :KK53:

Hacı o rakibim değil benim yoksa affetmezdim. :KK23:

Son düzenleme:
X