Kaldığımız yerden devam :)

Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var

hadi ordan bea ben hep böyleydim siz beni sonradan buldunuzda topiğinize renk geldi

Niye la fenamı oldu ilk geldim hanımlar böyle entel dantel konuşuyorlar diziler kitaplar hayat felan dedim ne renksiz konuşma hayatınıza renk kattım bibinin gazoları badeğnin dölleri benım sayemde var

sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştin o gün bu gündür kendime gelemıyorum

hadi ordan bea ben hep böyleydim siz beni sonradan buldunuzda topiğinize renk geldi

yok hacı sana lafım yok farklı topiklerler kuruyup gidiyorduk taaakii birbirimizi bulana dek sonra ver elini amerika

sti bu topiğe taa ilk geldiğimde de sen renksiz hayatınıza renk katıcam demiştin o gün bu gündür kendime gelemıyorum

hacı kendine gelip napıcan sal yakasını bırak kendini bizim şefkatli ellerimze bibi gazoz ver bibi

yok gazoz istemez onun tadına bir daha bakmak isemiyorum lütfen

amerikaaa al hacı al bizi gazoz paklar

sizin yüzünüzden mayonez yiyemicem bir daha

yersin yersin bayıla bayıla hemide belissada pipili pilav yicekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…