- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #10.701
Oha bi yıl mıay ben ölürdüm heralde
Ben bilmiyorum ki heralde harıl harıl ders çalışıyorlar beliss neysede Badenin ayağını kaydırmam lazımdöl mğ döksem yoluna kaygan kaygan
kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım
Kaydırma falan noluyoz la ?
çok çalışıyormuşum döl dökecekmiş yoluma rakibiyim yasenini fotoları atmayı unuttum la şimdi gidiyom gelince atıcam
ders ders der şu kpss bitsede kurtulsak pff hem badenin kaç ayı var.bu ders aşkıda nedir
Sevgilimi şimdiden özledim ya.1 yıl göremicem,o da en iyi ihtimal.
bende anlamadım çalışma yani değil mine gerek var
Niye bir yıl :26::26:
kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım
susar mısınız ders çalışıyorum
nan günde bir soru mu çözüyorum benhafta sou 2 bin çözdüm buda günde 300 soruya tekabul eder senden ne farkım var benim.Bu duruda hala ben seni kaydırıyorum
Ya bi git allsen hala ders diyorders de neymiş gel gecelere akak
Askere gidecek atansam da atanamasam da işler poh benim.
Kaydırma falan noluyoz la ?
susar mısınız ders çalışıyorum
bende anlamadım çalışma yani değil mine gerek var
Niye bir yıl :26::26:
sit benim ilkokulda bir hocam ders calısma boşver gel oynayalım diyen arkadaslar kötü arkadastır sakın onlara uymayın derdi
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suanHacı ders çalıştında iyi mi oldu yoo.Ama oyun yonayan arkadaşların hayatın keyfini çıkardı.Hhayat kötüyken güzel hacı
Kim kime kayıyor
Hayatın kendisi poh hacı işlerinin düzgün olmasını beklememek lazım poh batağında gül bitmez
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suan
sit badeye calısmasın dıye psikolojik baskı yapıyor
Badenin yollarına döl döktüm
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suan
sit badeye calısmasın dıye psikolojik baskı yapıyor
Yemin ederim emeklerimize herşeyimize baktimize yazık.
O kadar emek verdim ben 2012 için atancakken onca saçma şey oldu ki elimde patladı.Haziranda da kıç kadar kadro geliyormuş.Yemişim Kpssini.Sırf boş burup kendime sarmamak için çalışıyorum.Bir şeylere çabalamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?