- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.601
Tribinide unutmamk lazım.Badler kışın tripli ve sert yazın kurak ve kızgın geçerler![]()
ahahha olacak o kadar kadı kızındada kusur var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tribinide unutmamk lazım.Badler kışın tripli ve sert yazın kurak ve kızgın geçerler![]()
vuuuu sert bir hamle geldi luckyden
Geç kaldın hacı artık yok olmayan şeyide alaman![]()
Niyekine :26::26:onunla alakadar olmuyorum mümkünse başka topikte paylaşsın öyle şeyleri![]()
hep erken gidiyosun sen bikeremyok sana pattizli börek zaten herkes gitti baksana biri siyasetten çıkamaz biri yatın der artık geyikdemi yapmıyağğ
![]()
Uzayli kani hemde.![]()
ahahha olacak o kadar kadı kızındada kusur var![]()
üff bi geçmişe bakıyorum bi şu yorumlara neyi paylaşamıyonuz la yormayın beni![]()
Ne paylasacagima ben karar veririm. Surada iki geyik yapiyoruz , guluyoruz diye ambargo konulmasi yanlis. Ha o konudan hoslanmayan gidip o konuya da yorum yapmasin. Perhiz lahana.
uzaylıların varlığını kanıtlamış oldun
ay sti sus ya delii![]()
Ülkemin karasal badesi olur neden olmasın
neyi paylaşamıyoz la b,şeyimi paylaşamıyoruz
Ciddi misiniz:26:
Ne paylasacagima ben karar veririm. Surada iki geyik yapiyoruz , guluyoruz diye ambargo konulmasi yanlis. Ha o konudan hoslanmayan gidip o konuya da yorum yapmasin. Perhiz lahana.
ben geri siyasete gidiyorum sizin tadınız yok![]()
Ben saf salak espiri dönüyor sandım :26: ciddi olunduğunu şuan anladım
Yemin ederim ufo gören masum köylü gibiyim ben espiri yapıyorlar sanmıştımsit sus ya rezil ettin![]()
gidip yorum yazdım gelipte meyveleri vajinaya benzetmedim. perhizi lahanası ortada
neyse o bu topikteyse ben gelmem bir süre olur biter![]()
Ben saf salak espiri dönüyor sandım :26: ciddi olunduğunu şuan anladım
kendisi bana alakasız bir yerde espri yaparken terbiyesiz dedi. o gündür konuşmuyoruz. hoş çokta lazım değil bana![]()
Yemin ederim ufo gören masum köylü gibiyim ben espiri yapıyorlar sanmıştım
Badem kuzumtartışığ birbirimizi üzmeye gerek yok yawrum.Öyle gelmeyeceğim etmeyeceğim deme hem
![]()
kuzum biraz tartısmaları oldu ondan.
ben onunla ilgili bişeylere direk ona hitafen yorum yapmıyorum oda yapmasın![]()