- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.601
Tribinide unutmamk lazım.Badler kışın tripli ve sert yazın kurak ve kızgın geçerler
ahahha olacak o kadar kadı kızındada kusur var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tribinide unutmamk lazım.Badler kışın tripli ve sert yazın kurak ve kızgın geçerler
vuuuu sert bir hamle geldi luckyden
Geç kaldın hacı artık yok olmayan şeyide alaman
Niyekine :26::26:onunla alakadar olmuyorum mümkünse başka topikte paylaşsın öyle şeyleri
hep erken gidiyosun sen bikerem yok sana pattizli börek zaten herkes gitti baksana biri siyasetten çıkamaz biri yatın der artık geyikdemi yapmıyağğ
Uzayli kani hemde.
ahahha olacak o kadar kadı kızındada kusur var
üff bi geçmişe bakıyorum bi şu yorumlara neyi paylaşamıyonuz la yormayın beni
Ne paylasacagima ben karar veririm. Surada iki geyik yapiyoruz , guluyoruz diye ambargo konulmasi yanlis. Ha o konudan hoslanmayan gidip o konuya da yorum yapmasin. Perhiz lahana.
uzaylıların varlığını kanıtlamış oldun
ay sti sus ya delii
Ülkemin karasal badesi olur neden olmasın
neyi paylaşamıyoz la b,şeyimi paylaşamıyoruz
Ciddi misiniz:26:
Ne paylasacagima ben karar veririm. Surada iki geyik yapiyoruz , guluyoruz diye ambargo konulmasi yanlis. Ha o konudan hoslanmayan gidip o konuya da yorum yapmasin. Perhiz lahana.
ben geri siyasete gidiyorum sizin tadınız yok
Ben saf salak espiri dönüyor sandım :26: ciddi olunduğunu şuan anladım
Yemin ederim ufo gören masum köylü gibiyim ben espiri yapıyorlar sanmıştımsit sus ya rezil ettin
gidip yorum yazdım gelipte meyveleri vajinaya benzetmedim. perhizi lahanası ortada
neyse o bu topikteyse ben gelmem bir süre olur biter
Ben saf salak espiri dönüyor sandım :26: ciddi olunduğunu şuan anladım
kendisi bana alakasız bir yerde espri yaparken terbiyesiz dedi. o gündür konuşmuyoruz. hoş çokta lazım değil bana
Yemin ederim ufo gören masum köylü gibiyim ben espiri yapıyorlar sanmıştım
Badem kuzum tartışığ birbirimizi üzmeye gerek yok yawrum.Öyle gelmeyeceğim etmeyeceğim deme hem
kuzum biraz tartısmaları oldu ondan.
ben onunla ilgili bişeylere direk ona hitafen yorum yapmıyorum oda yapmasın