• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

çok pis konu kaparım :27: hadi gidin yatın bakıyım sabah kalkmak bilmiyonuz :20:

Son düzenleme:
çok pis konu kaparım :27: hadi gidin yatın bakıyım sabah kalkmak bilmiyonuz :20:

ahahah tamam bende yatacaktım zate

negüzel şurda geyik yapıyoruz ya oyun bozan badeğğğ :27::27:

Bozucu kıs :27::27::27:

söyleyin şimdi geldim :27:

Hcı izlediğim dizide bi lord var çetin savaşlar oluyor ediyor herkes dağılıyor bu adam en son ortaya çıkıp savaşmaya geldim ben diyor :27::27:

napim ya nimet sonuçta öyle şeylere benzetilmesi yanlış. tabi bu benim görüşüm :ssz:

Doğru diyon hacı sonuna kadar haklısın :31:

Ammada çene yapasınız varmış ha benim kursum olmadığı günler yapsanıza ama yoo illa erken kalkıcamya o geceler konuşasınız tutsun.Yatın gidinde yarın erken kalkın rengi bade ders çalışsın

Bibiğğ börek açsın ama pattizli

KLuckyyde yeşil şeyler buldun

Ammada çene yapasınız varmış ha benim kursum olmadığı günler yapsanıza ama yoo illa erken kalkıcamya o geceler konuşasınız tutsun.Yatın gidinde yarın erken kalkın rengi bade ders çalışsın

Bibiğğ börek açsın ama pattizli

KLuckyyde yeşil şeyler buldun

hep erken gidiyosun sen bikerem :63: yok sana pattizli börek zaten herkes gitti baksana biri siyasetten çıkamaz biri yatın der artık geyikdemi yapmıyağğ :27:

Back