• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ahaha bibi aynen öyle edicem alttan ittiricem hatta yanımda çalışan iş arkadasımında (kendisi erkek) çoraplarını istiycem :9::9::9:

yemek bizim işimiz :60: bugün hepimizde bişey var bu konuları 12den önce konuşmazdık :60:

bizi beğenmiyo bu badeğğ hanım beli :27:
bugun zaten bana da bişeyler oldu geyik kotamı doldurdum gece konusasım da gelmez şimdi ahaha:52::52:

ben cıkıyorum artık ya bu ne böyle meme aşagı meme yukarı olduk bugün :60:

haydin görüşürük:27:

ahaha bibi aynen öyle edicem alttan ittiricem hatta yanımda çalışan iş arkadasımında (kendisi erkek) çoraplarını istiycem :9::9::9:

:53::53: dikkat et çorap isterken yanlış anlamasın :60:

Valla resimlerden sonra oldu olann :60::60:

evet ya 12den beri resimlerde cirit atıyorum meme görüyorum artık :60: ama genede kontesinkini göresim var :23:

bugun zaten bana da bişeyler oldu geyik kotamı doldurdum gece konusasım da gelmez şimdi ahaha:52::52:

gelir gelir bi fotomu atarım dayanamaz gelirsin :27:

:53::53: dikkat et çorap isterken yanlış anlamasın :60:

evet ya 12den beri resimlerde cirit atıyorum meme görüyorum artık :60: ama genede kontesinkini göresim var :23:

gelir gelir bi fotomu atarım dayanamaz gelirsin :27:

Ewett onda da cewap yok ha,
hazırlık mı yapıyor nedirrr :23::23:

beli git git sensiz ne yorumlar yapıcam :27:bade kandırdı tabi seni hemen git :63: hep geliyo muhabbetimizi bölüyo :33::33:

badeyle stiyi görünce ders calısmam gerektiği geliyor aklıma onlar birbirinin rakibi ben hepsinin rakibi ahaha :52::52:

Back