• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Yok gelenler yabancım değiller :1: dayımlardı çay demleyin geliyoruz dediler.Uzak yoldande geliyorlar öyle olmaz deyip koyulduk mutfağa işte.

Günlük yemek yapıyormusun :26:

yapmıyorum genelde canım :60: benim kocadan bitane daha yok heralde :27: geliyo bişeler hazırlıyorum yiyoruz işte :60:

Orası neresi yaw :27::27:

izmir

hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didim:27:

vayy arkadas dedik bagrımıza bakık:27:

Beynmimin bi kısmında bu kpss yüzünden derin hasarlar var okuduğumu anlamada idrak etmede arada zorlanıyorum :60:

Söylemene bile gerek yok hacı zaten bibi ile badede de nooluurrr biz yapalım temizliğiii nolurrr siz oturun dinlenin diye rica minnet görmen lazım.Kırmayız artık:27::27:

gör bade gör görde nasıl olurmuş anla :19::19:

vayyyy ben herkesin yaptığını yapmam farklı olurum cool takılırım havalanırım diyosun :27:
sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberr:27: sen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken:27:
aman temizliktenmi korkucam :63: siz yiyin ben yaparım üstüne kısırda börekte yaparım olurmu :27:
uff nasıl canım istedi şimdi:56:
Beynmimin bi kısmında bu kpss yüzünden derin hasarlar var okuduğumu anlamada idrak etmede arada zorlanıyorum :60:

Söylemene bile gerek yok hacı zaten bibi ile badede de nooluurrr biz yapalım temizliğiii nolurrr siz oturun dinlenin diye rica minnet görmen lazım.Kırmayız artık:27::27:
hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be:27:

Son düzenleme:
yoo ben bilmiyorum ne zaman oldu tüm bunlar:27:

Hatırlatırım ben sana bi ara :19: ne çabuk unutuldu :19::19:

var ama haziranın 4 ünde evleniyo :60: kaçtı mağlesef yanlız benim kocam bitanecik bikerem başka yokki :16::27:
Hmmm geç kaldık desene :1: neyse bizde kaderimizde ne varsa onu yaşarız ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş,yalnız benim at kaplumbağa heral henüz binemedik :27:
tabi kızım herkesin ella aman ellediğini ellemem ben :60:

Sen bizide beğenmezsin yakında :63:

Hatırlatırım ben sana bi ara :19: ne çabuk unutuldu :19::19:

Hmmm geç kaldık desene :1: neyse bizde kaderimizde ne varsa onu yaşarız ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş,yalnız benim at kaplumbağa heral henüz binemedik :27:

Sen bizide beğenmezsin yakında :63:

hahahhah :60::60::60:

sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberr:27: sen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken:27:

uff nasıl canım istedi şimdi:56:

hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be:27:

Sonuçta onlar badenin dölü hacı bana deme :27::27: döllüyor döllüyor sonrada bana diyonuz :27:

Son düzenleme:
$1239750_669598849717667_237386535_n.jpg

size patatesli bürek yaptım kızlar :27::27:

Back