- 20 Ocak 2010
- 46.082
- 165.249
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #10.121
Yok gelenler yabancım değillerdayımlardı çay demleyin geliyoruz dediler.Uzak yoldande geliyorlar öyle olmaz deyip koyulduk mutfağa işte.
Günlük yemek yapıyormusun :26:
Orası neresi yaw
hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didim
vayy arkadas dedik bagrımıza bakık
hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didim
vayy arkadas dedik bagrımıza bakık
Bade aşağıda napıyorsun le sen
yapmıyorum genelde canımbenim kocadan bitane daha yok heralde geliyo bişeler hazırlıyorum yiyoruz işte
izmir
yooo ben görmedim bişiy
aman temizliktenmi korkucamsiz yiyin ben yaparım üstüne kısırda börekte yaparım olurmu
napim hacı ya herkes hayalet gibi takılıyo işin gizemi kaçtı online takılcam
Kardeşi mardeşi yokmu
Vayyy şimdiidee öylee oldukk haa azmı yıkadım la senin döllerinin hortumumla.Akıttım akıttım.
Kardeşi mardeşi yokmu
Vayyy şimdiidee öylee oldukk haa azmı yıkadım la senin döllerinin hortumumla.Akıttım akıttım.
gör bade gör görde nasıl olurmuş anla
vayyyy ben herkesin yaptığını yapmam farklı olurum cool takılırım havalanırım diyosun
sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberrgör bade gör görde nasıl olurmuş anla
vayyyy ben herkesin yaptığını yapmam farklı olurum cool takılırım havalanırım diyosun
uff nasıl canım istedi şimdiaman temizliktenmi korkucamsiz yiyin ben yaparım üstüne kısırda börekte yaparım olurmu
hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun beBeynmimin bi kısmında bu kpss yüzünden derin hasarlar var okuduğumu anlamada idrak etmede arada zorlanıyorum
Söylemene bile gerek yok hacı zaten bibi ile badede de nooluurrr biz yapalım temizliğiii nolurrr siz oturun dinlenin diye rica minnet görmen lazım.Kırmayız artık
gör bade gör görde nasıl olurmuş anla
sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberrsen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken
uff nasıl canım istedi şimdi
hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be
yoo ben bilmiyorum ne zaman oldu tüm bunlar
Hmmm geç kaldık desenevar ama haziranın 4 ünde evleniyokaçtı mağlesef yanlız benim kocam bitanecik bikerem başka yokki
tabi kızım herkesin ella aman ellediğini ellemem ben
Hatırlatırım ben sana bi arane çabuk unutuldu
Hmmm geç kaldık deseneneyse bizde kaderimizde ne varsa onu yaşarız ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş,yalnız benim at kaplumbağa heral henüz binemedik
Sen bizide beğenmezsin yakında
sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberrsen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken
uff nasıl canım istedi şimdi
hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be
hacı bade bana temızlık malzemelerini verip kaçtı gecen bir varil arap sabunu verdiSonuçta onlar badenin dölü hacı bana demedöllüyor döllüyor sonrada bana diyonuz
benimde istedi valla bi kısır patlatayım en kısa zamanda
Sonuçta onlar badenin dölü hacı bana demedöllüyor döllüyor sonrada bana diyonuz
kızım dölden başka şey düşünmez misin
sti bunlar ne karıştırıyor geç yazıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?