Kaldığımız yerden devam :)

Yok gelenler yabancım değiller dayımlardı çay demleyin geliyoruz dediler.Uzak yoldande geliyorlar öyle olmaz deyip koyulduk mutfağa işte.

Günlük yemek yapıyormusun :26:

yapmıyorum genelde canım benim kocadan bitane daha yok heralde geliyo bişeler hazırlıyorum yiyoruz işte

Orası neresi yaw

izmir

hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didim

vayy arkadas dedik bagrımıza bakık

Beynmimin bi kısmında bu kpss yüzünden derin hasarlar var okuduğumu anlamada idrak etmede arada zorlanıyorum

Söylemene bile gerek yok hacı zaten bibi ile badede de nooluurrr biz yapalım temizliğiii nolurrr siz oturun dinlenin diye rica minnet görmen lazım.Kırmayız artık

gör bade gör görde nasıl olurmuş anla

vayyyy ben herkesin yaptığını yapmam farklı olurum cool takılırım havalanırım diyosun
sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberr sen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken
aman temizliktenmi korkucam siz yiyin ben yaparım üstüne kısırda börekte yaparım olurmu
uff nasıl canım istedi şimdi
hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be

Son düzenleme:
yoo ben bilmiyorum ne zaman oldu tüm bunlar

Hatırlatırım ben sana bi ara ne çabuk unutuldu

var ama haziranın 4 ünde evleniyo kaçtı mağlesef yanlız benim kocam bitanecik bikerem başka yokki
Hmmm geç kaldık desene neyse bizde kaderimizde ne varsa onu yaşarız ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş,yalnız benim at kaplumbağa heral henüz binemedik
tabi kızım herkesin ella aman ellediğini ellemem ben

Sen bizide beğenmezsin yakında

hahahhah

sizin döl muhabbetinizi benle bibi temziledik burada naaberr sen gidip uyurken paşa paşa kirletip kaçarken

uff nasıl canım istedi şimdi

hep ben mi temzilicem az elınızı taşın altına sokun be

Sonuçta onlar badenin dölü hacı bana deme döllüyor döllüyor sonrada bana diyonuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…