• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

oo yapmammı yumuşak poğaçama patatesli böreğime elmalı turtama hasta olanlar var söylim :27: daha bi dünya şeyler yaparım ama favoriler bunlar :27:

Yapta yiyek :27::27: benimde dün aniden misafirm bastırdı yarım saat sonra sizdeyiz dediler :53: o yarım saatte nasıl vitesi 5 e takıp mutfakta fırr döndüm anlatamam poaça yaptım kek yapım pattis salatası yaptım allahtan dünden tatlım vardıda bide tatlıyla uğraşmadım :37: Mutfak bana göre bi yer değil hacı.ne zaman mutfağa girsem her yer her yere karışıyor :27::27:

:D inş olumlu anlamda değişimler olur kuum

yawru 26 senedir değişmeyen bundan sonrada değişmez zorlamaya gerek yok saldım çayıra :27::27:

kız hiç uğraşılırmı ya okadar ucuza yıkıyolar mis gibi oluyo bizde yıkardık boşuna okadar su deterjan gidicene aynı parayı veriyosun yıkıyolar :27:

Metrekaresi 3,5-4 arası yıkıyorlar burada ama türk kadınlarında şey varya ben yıkamazsam iyi olmaz diye :27::27:

Son düzenleme:
kız hiç uğraşılırmı ya okadar ucuza yıkıyolar mis gibi oluyo bizde yıkardık boşuna okadar su deterjan gidicene aynı parayı veriyosun yıkıyolar :27:
annem varya asla güvenmez o yıkamalara. içine sinmez illa kendi dibine kadar fırcalıcak görecek:27:
Bugün memurlar nette bir kaç can sıkıcı şey okuduktan sonra hevesim mevesim kalmadı yemin ederim tiksindim artık şu işten :19::19:

Hacı senin halı yıkarken düşündümde köpükler felan :60: seksi iş:27::27:

ahahha benım belim kopmus fırcalamaktan sen seksilik diyorsun :60:

ya su siteye girme Allahını seversen:19: her tip var orada

Son düzenleme:
Yapta yiyek :27::27: benimde dün aniden misafirm bastırdı yarım saat sonra sizdeyiz dediler :53: o yarım saatte nasıl vitesi 5 e takıp mutfakta fırr döndüm anlatamam poaça yaptım kek yapım pattis salatası yaptım allahtan dünden tatlım vardıda bide tatlıyla uğraşmadım :37: Mutfak bana göre bi yer değil hacı.ne zaman mutfağa girsem her yer her yere karışıyor :27::27:

bende gelseydim yaa :27:

annem varya asla güvenmez o yıkamalara. içine sinmez illa kendi dibine kadar fırcalıcak görecek:27:

Dedikleride doğru çıkmasa takmayacağımda öff aman neyse bi hata edip giriyoruz işte :37::37:

Zorun neydi yawrum yaa vereydin halı yıkamacılara

vayy hemencecikte neler yaparmış :8: ben öyle pek sevmem ya hop yarım saate ordayız diyenleri yani misafir olarak görüyosam:ssz: yoksa bendenseler ne bulursak yeriz hazırlığa gerek olmaz :27:

aslında tam benlik biyer ama yapmak istemem lazım :9: çokda güzel yemek yaparım bide ezberede hiç bilmem netten bakıp yapıyorum :27:

yawru 26 senedir değişmeyen bundan sonrada değişmez zorlamaya gerek yok saldım çayıra :27::27:

Metrekaresi 3,5-4 arası yıkıyorlar burada ama türk kadınlarında şey varya ben yıkamazsam iyi olmaz diye :27::27:

çok pahalıymış burda 2 tl :8::8: buraya gelin en iyisimi :27:

benimde annem öyle demizlik hastası ama bi müddet sonra yapamamaya başliyınca ve güzel yıkayan yerler olunca uğraşmıyor :21:

vayy hemencecikte neler yaparmış :8: ben öyle pek sevmem ya hop yarım saate ordayız diyenleri yani misafir olarak görüyosam:ssz: yoksa bendenseler ne bulursak yeriz hazırlığa gerek olmaz :27:

aslında tam benlik biyer ama yapmak istemem lazım :9: çokda güzel yemek yaparım bide ezberede hiç bilmem netten bakıp yapıyorum :27:

Yok gelenler yabancım değiller :1: dayımlardı çay demleyin geliyoruz dediler.Uzak yoldande geliyorlar öyle olmaz deyip koyulduk mutfağa işte.

Günlük yemek yapıyormusun :26:

Geleydin hacı :27::27: ortalığıda beraber temizlerdik :27:
hacı temizliği bibiyle badeye yıkardık:27:
Dedikleride doğru çıkmasa takmayacağımda öff aman neyse bi hata edip giriyoruz işte :37::37:

Zorun neydi yawrum yaa vereydin halı yıkamacılara

ya ne bilim hiç düşünmedik şimdiye kadar yıkamacıya verme falan adı bile geçmedi evde :60:
rengodan ala yıkamacı mı olur neeicede:27:

hacı temizliği bibiyle badeye yıkardık:27:

ya ne bilim hiç düşünmedik şimdiye kadar yıkamacıya verme falan adı bile geçmedi evde :60:
rengodan ala yıkamacı mı olur neeicede:27:

Benim annede senin anne gibi ben yıkayayım daha temiz olur onlar iyi yıkayamaz diyordu ama ben isyan bayrağını çekince artık ılımlı bakmaya başladı.Geçen seferde evin tüm halılarını tek başıma yıkadım bende insanım :37:

Son düzenleme:
Benim annede senin anne gibi ben yıkayayım daha temiz olur onlar iyi yıkayamaz diyordu ama ben isyan bayrağını çekince artık ılımlı bakmaya başladı.Geçen seferde evin tüm halılarını tek başıma yıkadım bende insanım :37:
hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didim:27:
niye temizlik bendeymiş az yeyinde hizmetçi tutun:27:

vayy arkadas dedik bagrımıza bakık:27:

Back