- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #10.101
ben de halı yıkadım bugün
Denemem var de :26:
En iyisini yaptın kuzum ya hemde yaz geliyor oh dajha hiç durmaben ne yapayım valla ne biliyorsan o değişen bi şey yok
ben de halı yıkadım bugün
oo yapmammı yumuşak poğaçama patatesli böreğime elmalı turtama hasta olanlar var söylimdaha bi dünya şeyler yaparım ama favoriler bunlar
inş olumlu anlamda değişimler olur kuum
kız hiç uğraşılırmı ya okadar ucuza yıkıyolar mis gibi oluyo bizde yıkardık boşuna okadar su deterjan gidicene aynı parayı veriyosun yıkıyolar
Az gez kek börek kurabiye yap ne biçim ev hanımısın senbize börekler açman lazım senin
LEYla ile mecnun ferhat ile şirin romeo ve juliet o kadar imkansız o kadar zor
Kim benanca dizi izledim
annem varya asla güvenmez o yıkamalara. içine sinmez illa kendi dibine kadar fırcalıcak görecekkız hiç uğraşılırmı ya okadar ucuza yıkıyolar mis gibi oluyo bizde yıkardık boşuna okadar su deterjan gidicene aynı parayı veriyosun yıkıyolar
Bugün memurlar nette bir kaç can sıkıcı şey okuduktan sonra hevesim mevesim kalmadı yemin ederim tiksindim artık şu işten
Hacı senin halı yıkarken düşündümde köpükler felanseksi iş
Yapta yiyekbenimde dün aniden misafirm bastırdı yarım saat sonra sizdeyiz dediler o yarım saatte nasıl vitesi 5 e takıp mutfakta fırr döndüm anlatamam poaça yaptım kek yapım pattis salatası yaptım allahtan dünden tatlım vardıda bide tatlıyla uğraşmadım Mutfak bana göre bi yer değil hacı.ne zaman mutfağa girsem her yer her yere karışıyor
annem varya asla güvenmez o yıkamalara. içine sinmez illa kendi dibine kadar fırcalıcak görecek
ahahha benım belim kopmus fırcalamaktan sen seksilik diyorsun
ya su siteye girme Allahını seversenher tip var orada
Yapta yiyekbenimde dün aniden misafirm bastırdı yarım saat sonra sizdeyiz dediler o yarım saatte nasıl vitesi 5 e takıp mutfakta fırr döndüm anlatamam poaça yaptım kek yapım pattis salatası yaptım allahtan dünden tatlım vardıda bide tatlıyla uğraşmadım Mutfak bana göre bi yer değil hacı.ne zaman mutfağa girsem her yer her yere karışıyor
bende gelseydim yaa
yawru 26 senedir değişmeyen bundan sonrada değişmez zorlamaya gerek yok saldım çayıra
Metrekaresi 3,5-4 arası yıkıyorlar burada ama türk kadınlarında şey varya ben yıkamazsam iyi olmaz diye
annem varya asla güvenmez o yıkamalara. içine sinmez illa kendi dibine kadar fırcalıcak görecek
ahahha benım belim kopmus fırcalamaktan sen seksilik diyorsun
ya su siteye girme Allahını seversenher tip var orada
vayy hemencecikte neler yaparmışben öyle pek sevmem ya hop yarım saate ordayız diyenleri yani misafir olarak görüyosam yoksa bendenseler ne bulursak yeriz hazırlığa gerek olmaz
aslında tam benlik biyer ama yapmak istemem lazımçokda güzel yemek yaparım bide ezberede hiç bilmem netten bakıp yapıyorum
hacı temizliği bibiyle badeye yıkardıkGeleydin hacıortalığıda beraber temizlerdik
Dedikleride doğru çıkmasa takmayacağımda öff aman neyse bi hata edip giriyoruz işte
Zorun neydi yawrum yaa vereydin halı yıkamacılara
çok pahalıymış burda 2 tlburaya gelin en iyisimi
benimde annem öyle demizlik hastası ama bi müddet sonra yapamamaya başliyınca ve güzel yıkayan yerler olunca uğraşmıyor
hacı temizliği bibiyle badeye yıkardık
ya ne bilim hiç düşünmedik şimdiye kadar yıkamacıya verme falan adı bile geçmedi evde
rengodan ala yıkamacı mı olur neeicede
niye temizlik bendeymiş az yeyinde hizmetçi tutun
hacı badeyle bibiye temızlıgı yıkalım yani onların üstüne devredelim onlar yapsın didimBenim annede senin anne gibi ben yıkayayım daha temiz olur onlar iyi yıkayamaz diyordu ama ben isyan bayrağını çekince artık ılımlı bakmaya başladı.Geçen seferde evin tüm halılarını tek başıma yıkadım bende insanım
niye temizlik bendeymiş az yeyinde hizmetçi tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?