• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

aslında topluca gitsek iyi olur. bu hafta benim pestilim çıktı. o kadar çok yoruldum ki.
spora git ordan gel hastaneye git derken öldüm yani hiç durmadım
bakalım kaç kg verdim :8:
yarında arabayı yıkayacağım ne zamandır dokunan olmadı. öğrensem gezecem valla :27:

ozaman iyi geceler kızlarr :38::38:

Gece yatnıyor sabahta kalkmıyorsunuz :19::19::19:

Bir anne olsa böyle derdi.Anneleri anlamak istedim ama yok anlayamadım.Nedir hacı akşam yatmıyor sabah kalkmıyorsunuz:27::27: bi yerde uyuyoruz işte zamanı mühim mi:27::27:

Kalkın la canım sıkılıyor :19:

Gece yatnıyor sabahta kalkmıyorsunuz :19::19::19:

Bir anne olsa böyle derdi.Anneleri anlamak istedim ama yok anlayamadım.Nedir hacı akşam yatmıyor sabah kalkmıyorsunuz:27::27: bi yerde uyuyoruz işte zamanı mühim mi:27::27:

Kalkın la canım sıkılıyor :19:

hafta sonu hacı sorulara gömülmen lazım :27:

bizde arabayı yıkadık. çok oyalıyor insanı ya. mis gibi oldu ama :1: sizin halılarıda kışın mis mis kullanırsınız :6:

ay yok kuzum kışa kadar annem bir posta daha yıkar kadın temizlik delisi:27: bu ön yıkamaydı:9:

Son düzenleme:

ay yok kuzum kışa kadar annem bir posta daha yıkar kadın temizlik delisi:27: bu ön yıkamaydı:9:

bizim yazlık başka kışlık başkadır. kışın ortasında bir defa daha veririz yıkamaya
elde yıkamaya bel dayanmıyor ya üstelik akan suyla aynı hesaba geliyor

bizim yazlık başka kışlık başkadır. kışın ortasında bir defa daha veririz yıkamaya
elde yıkamaya bel dayanmıyor ya üstelik akan suyla aynı hesaba geliyor

yani hesaplama işine girmedik hiç kendimi bildim bileli yıkarız :9:

bizde bir kaç sene önceye kadar kendimiz yıkardık ben hiç beceremezdim :9:

annem elime fırcayı verıyor sıkıysa beceremeyim:27: ahaaha:52: ya en cok fırcalaması yoruyor bir de yıkadıktan sonra o agır halıyle kaldırması:ssz:

nAPIYORSUNUZ neredesiniz test mi çözüyorsunuz çalışkan hatunlar.Bibi napıyor çamaşırmı yıkıyor :27:

Back