- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.781
Seni gordum selam vermek istedim
Sağol canımAma kaçmak zorundayım bende geç oldu iyi geceler kuzum
gunaydın buraya yazmayalı uzun zaman olmuş..
La siz uymuyormusunuz benşm zombicanlarım gibi ne zaman görsem ayaktasınız
Günaydın kontes,naptın okul işini ? :44:
Elbise aldım.
YA Sevdalinka hala kararsızım benim ordaki okulun ögretmenlerini ögrendim bu sene 4 ten çıkan sınıf ögretmenleri 1i okutucak 4 yıl olduya artık ilkokul
5 tane ögretmen bizim kreşin müdürüyle görüştüm araştırıcak dönecek bugün bana ögretmenleri..
Olmazsa artık evimi degiştiricem taşınıcam
Elbise aldım.
Gösterde görelim şekercan
Elbise aldım.
Gösterde görelim şekercan
Hop kızlar naparsınız
of of sti hala basvuru yapmadım 2 gündür çalışamıyorum bu yüzden
tam avmye girerken verilen anons gibisin stiKpss hatunları Nt de fem kitaplarında %40 indirim var 3 tane soru bankası aldım mat-coğrafya-tarih 40,50 tutarken ben 22 ye aldım.
Ayrıca kpss hatunları olmayanlardawatsonsa uğrasın tüm ürünlerde anneler günü nedeni ile indirim var.Mesela bb krem aldım dıaderminenin 18 liradan %50 indirimle 9 liraya aldım.Yine maybellınenin mascarasını 22 liradan 12 liraya indirimli aldım.
Nivea,garnıer,oley... gibi bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.
La ne reklam yaptım haa ey gidi bilseler beni hisse başı ortak alırlar
Kpss hatunları Nt de fem kitaplarında %40 indirim var 3 tane soru bankası aldım mat-coğrafya-tarih 40,50 tutarken ben 22 ye aldım.
Ayrıca kpss hatunları olmayanlardawatsonsa uğrasın tüm ürünlerde anneler günü nedeni ile indirim var.Mesela bb krem aldım dıaderminenin 18 liradan %50 indirimle 9 liraya aldım.Yine maybellınenin mascarasını 22 liradan 12 liraya indirimli aldım.
Nivea,garnıer,oley... gibi bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.
La ne reklam yaptım haa ey gidi bilseler beni hisse başı ortak alırlar
ay senın su kus öldürüyor beni
tam avmye girerken verilen anons gibisin sti
Ben kpssden deģilim okumuyom ben yaaa
he yaşlanma karsıtı tam bana göre aslındaKpss de bi pok olamazsam ilk kovalayacağım meslek
neyse la değerlendirin işte çok güzel ürünler vardı yaşlama karşıtı felan elim gitti gitti geldiyokra hast.. dedim ben genceciğim vaz geçtim göz kalemi bb krem cart curt aldım
Oku be yaa yalnız bırakma bizi
Kpss de bi pok olamazsam ilk kovalayacağım meslek
neyse la değerlendirin işte çok güzel ürünler vardı yaşlama karşıtı felan elim gitti gitti geldiyokra hast.. dedim ben genceciğim vaz geçtim göz kalemi bb krem cart curt aldım
Kpss de bi pok olamazsam ilk kovalayacağım meslek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?