Kaldığımız yerden devam :)

Günaydın kontes,naptın okul işini ? :44:

Elbise aldım.

YA Sevdalinka hala kararsızım benim ordaki okulun ögretmenlerini ögrendim bu sene 4 ten çıkan sınıf ögretmenleri 1i okutucak 4 yıl olduya artık ilkokul

5 tane ögretmen bizim kreşin müdürüyle görüştüm araştırıcak dönecek bugün bana ögretmenleri..

Olmazsa artık evimi degiştiricem taşınıcam

En iyisini yaparsın,temel çok önemli.İnşallah içine sinen güzel ve hayırlı bir okul olur.

Kpss hatunları Nt de fem kitaplarında %40 indirim var 3 tane soru bankası aldım mat-coğrafya-tarih 40,50 tutarken ben 22 ye aldım.

Ayrıca kpss hatunları olmayanlarda watsonsa uğrasın tüm ürünlerde anneler günü nedeni ile indirim var.Mesela bb krem aldım dıaderminenin 18 liradan %50 indirimle 9 liraya aldım.Yine maybellınenin mascarasını 22 liradan 12 liraya indirimli aldım.

Nivea,garnıer,oley... gibi bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.

La ne reklam yaptım haa ey gidi bilseler beni hisse başı ortak alırlar

tam avmye girerken verilen anons gibisin sti

Ben kpssden deģilim okumuyom ben yaaa

tam avmye girerken verilen anons gibisin sti

Kpss de bi pok olamazsam ilk kovalayacağım meslek

neyse la değerlendirin işte çok güzel ürünler vardı yaşlama karşıtı felan elim gitti gitti geldi yokra hast.. dedim ben genceciğim vaz geçtim göz kalemi bb krem cart curt aldım

Ben kpssden deģilim okumuyom ben yaaa

Oku be yaa yalnız bırakma bizi

he yaşlanma karsıtı tam bana göre aslında
gidip alayım bir iki tane

Yokya ekmek elden su gölden yasıyorum gerek yok okumadanda herşeyim var şükür sizin gibimi olim sonra hayat bana gözellll

Ya oralara girince çıkamıyorum ben bide kullanmıyorum ama aladım geliyo herşeyi kadınlık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…