• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Aynen 1 yılda etrafımıza 3-4 apartman dikmişlerdi:1: Yani çok gerekli değil klima yada elektrikli soba da yetiyor:ssz:

biz klimayla ısınıyoruz biraz iyi bişey aldık ama elektrikten kazanıyoruz çok memnunuz elektrikli şofben herşeyde elektrikli 120 yi geçmedi fatura klimayıda 12 saat çalıştırdım hergün :27: rahat 2 haftadırda açmamışımdır yaz geldi bile izmire :8::8:

Son düzenleme:
aslında karadeniz yerine güneyi düşünmek lazım yakıttan kar :27: antalya izmir gibi illere atanmak toto ister biraz :1:

ama diğer iller olabilir.:44:

ben kaçıyorum mıss turkeylerim. :38:

biz klimayla ısınıyoruz biraz iyi bişey aldık ama elektrikten kazanıyoruz çok memnunuz elektrikli şofben herşeyde elektrikli 120 yi geçmedi elektrik klimayıda 12 saat çalıştırdım hergün :27: rahat 2 haftadırda açmamışımdır yaz geldi bile izmire :8::8:

İzmir de güneş enerjisi yaygın değil onu yaptırsanız çok iyi birşey Mersin de her evde vardır hemen hemen şohbene fazla gerek kalmaz kışın 1-2 saat güneş çıksa bile en azından bulaşık gibi günlük işler için sıcak suyun oluyor:ssz:

owww gelmek lazım :23::23::23:
Denizkızlarının kucağına oturup foto çektirmeyenleri dövüyorlar:27:
$denizkizi12.jpg
$dkizitaucudenizkzhikayeal6.jpg

badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:

İzmir de güneş enerjisi yaygın değil onu yaptırsanız çok iyi birşey Mersin de her evde vardır hemen hemen şohbene fazla gerek kalmaz kışın 1-2 saat güneş çıksa bile en azından bulaşık gibi günlük işler için sıcak suyun oluyor:ssz:

hiç bulaşık yıkamıyorum canım :27: makinaya atıyorum ne varsa :60: bende seviyorum güneş enerjisini alanyadada her evde vardır ama böyle sıck bi şehirde niye yapmıyolar bilmiyorum:26:

ay bibim cok isterim hayırlısıyla ya :39: huzur nerdeyse orada oturayım:12:

inş. canım :16:

badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:

kim nereye kaçtı :27::27: bi konu okuyodum şok oldum gene :ssz:

hiç bulaşık yıkamıyorum canım :27: makinaya atıyorum ne varsa :60: bende seviyorum güneş enerjisini alanyadada her evde vardır ama böyle sıck bi şehirde niye yapmıyolar bilmiyorum:26:
Akdeniz de yaygın daha çok ama İzmir de sıcak sonuçta:ssz: bir tanıdığımız burdan İzmire taşındı onlar yaptırmıştı hemen evlerine:1:

bende dizi izlim ozaman napim iyi geceler kızlar :38::38:
İyi geceler kuzum:38::16:

Back