- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.761
Merkez de bu kadar ucuz değiltabi evler hepiniz Silifkeyi duymuşsunuzdur ordayım ben
bizim evimiz kuzumarsadan bi daire verdiler yepis yeni
yoğurdunu duyduk olurmu
Aynen 1 yılda etrafımıza 3-4 apartman dikmişlerdiYani çok gerekli değil klima yada elektrikli soba da yetiyor
güzel yer
güle güle oturun.
saat ne zaman 3 oldu ya
Olur olurBizim sahilde cıbıl cıbıl kadın heykelleri var bibi
biz klimayla ısınıyoruz biraz iyi bişey aldık ama elektrikten kazanıyoruz çok memnunuz elektrikli şofben herşeyde elektrikli 120 yi geçmedi elektrik klimayıda 12 saat çalıştırdım hergünrahat 2 haftadırda açmamışımdır yaz geldi bile izmire
recoom bi bakmışsın kocişinle izmirde yaşıyosun
ahahaDenizkızlarının kucağına oturup foto çektirmeyenleri dövüyorlar
Eki Görüntüle 1107183
Eki Görüntüle 1107184
ahahagüzel yermiş ama
badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:
Kızlar kaçtılar bile galiba
hadi biz de kacalım bariiyi geceler canım
İzmir de güneş enerjisi yaygın değil onu yaptırsanız çok iyi birşey Mersin de her evde vardır hemen hemen şohbene fazla gerek kalmaz kışın 1-2 saat güneş çıksa bile en azından bulaşık gibi günlük işler için sıcak suyun oluyor
ay bibim cok isterim hayırlısıyla yahuzur nerdeyse orada oturayım
badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:
Akdeniz de yaygın daha çok ama İzmir de sıcak sonuçtahiç bulaşık yıkamıyorum canımmakinaya atıyorum ne varsa bende seviyorum güneş enerjisini alanyadada her evde vardır ama böyle sıck bi şehirde niye yapmıyolar bilmiyorum:26:
İyi geceler kuzumbende dizi izlim ozaman napim iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?