Kaldığımız yerden devam :)

Aynen 1 yılda etrafımıza 3-4 apartman dikmişlerdi Yani çok gerekli değil klima yada elektrikli soba da yetiyor

biz klimayla ısınıyoruz biraz iyi bişey aldık ama elektrikten kazanıyoruz çok memnunuz elektrikli şofben herşeyde elektrikli 120 yi geçmedi fatura klimayıda 12 saat çalıştırdım hergün rahat 2 haftadırda açmamışımdır yaz geldi bile izmire

Son düzenleme:
aslında karadeniz yerine güneyi düşünmek lazım yakıttan kar antalya izmir gibi illere atanmak toto ister biraz

ama diğer iller olabilir.:44:

ben kaçıyorum mıss turkeylerim.

İzmir de güneş enerjisi yaygın değil onu yaptırsanız çok iyi birşey Mersin de her evde vardır hemen hemen şohbene fazla gerek kalmaz kışın 1-2 saat güneş çıksa bile en azından bulaşık gibi günlük işler için sıcak suyun oluyor

badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:

hiç bulaşık yıkamıyorum canım makinaya atıyorum ne varsa bende seviyorum güneş enerjisini alanyadada her evde vardır ama böyle sıck bi şehirde niye yapmıyolar bilmiyorum:26:

ay bibim cok isterim hayırlısıyla ya huzur nerdeyse orada oturayım

inş. canım

badeğğ pinguğğ biz ne zaman uyuciiz ya uyanıciiz de ders calısıciiz of of :96::104:

kim nereye kaçtı bi konu okuyodum şok oldum gene

hiç bulaşık yıkamıyorum canım makinaya atıyorum ne varsa bende seviyorum güneş enerjisini alanyadada her evde vardır ama böyle sıck bi şehirde niye yapmıyolar bilmiyorum:26:
Akdeniz de yaygın daha çok ama İzmir de sıcak sonuçta bir tanıdığımız burdan İzmire taşındı onlar yaptırmıştı hemen evlerine

bende dizi izlim ozaman napim iyi geceler kızlar
İyi geceler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…