• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ben geldim ancak çok durmamam lazım malum ders çalışıyorum.

şimdi fallendan başlayalım bu da itilmiş kakılmış gibi oldu

fallen anlat bakalım neler yapıyorsun en son bir tavsiyemi dinleyecektin ne oldu o durum

ben geldim ancak çok durmamam lazım malum ders çalışıyorum.

şimdi fallendan başlayalım bu da itilmiş kakılmış gibi oldu

fallen anlat bakalım neler yapıyorsun en son bir tavsiyemi dinleyecektin ne oldu o durum

Kuzum şükür rabbime senle konuştukdan sonra başladım
çok iyiyim hamd olsun sen nasılsın kuzu

Maşallah Allah rahatını bozmasın. Ben de senin standartlarında pc siz arşivde akşama kadar oturmaya razıyım da..:18:

tabi benim işinde zorluğu var da daha çok teneffüslerde öğrenciler okuma kitapları alıyor onları getiriiyor fişlerini buluyorum düşüyorum yeni kitap içim fiş doldurtuyorum filan bi 15 dk yoğun oluyo sonra ders başlayınca pc ye girişler kitapları kaldırmalar bir de 2 ayda bir tüm hocalara ders kitaplarını dağıtıyorum 2 ayda bir kur deşişiyor hazırlık okulu çünkü hocaların kuru değişince okutacakları kitaplarda değişiyor al gülüm ver gülüm birkaç gün yoğun oluyor kütüphanede her iş bende bir bey vardı yanımda onu aldılar bir kız verdiler anlaşamadım onu baka yere verdiler şimdi başka yerden memur geldi onu verdiler o da maşllah yeni geldi bir hafta durdu 12 gün izin aldı memur tabi 1 ay izni var biriktirmişte. Biraz mymıntı takıntılı ama öbür memurdan iyi öbür ada hiç yardım etmiyordu. Yani işte idarenin verdiği işlerde oluyor. stresli ama iyi.

Ayy bu neeee :52::52::52::9::9::9::9:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: yağuşukluyum ama hanımıma sadığımdır :D

ayy böyle irkeği de herkes kıskanır yani hanım takip ediyordur seni telefonlarını filan karıştırıyordur.. Ben olsam dışarı salmazdım böyle kocam olsaa :52::52::52:

bir kez aldattım hanımı :43::43::43::43::43::43: ama çok sarhoştum :52::52::52::52:

aaaa çok ayıp yakışıklısın diye bunu kullanıp aldatıyorsun demek. Yakuşukluluğuma dayanamadılar demiyon da sarhoştum diyorsun kadınlarda haklı nasıl görmezden gelinir böyle adam ayol kıvanç görse bu adamsa ben neyim deyip intihar neyim eder :52::52:

Hayirli cumalar kizlar :16:

hayırlı cumalar canımm :34:

vhat shaptan faceden dürt gülümmm uyansınlar :D

hayırlı cumalar efulimmm

Canım nasipse nikah yaza inşallah...ağustos sonu gibi olucak :17::17:

:16:

O 'dondan' bi tane de ben alayim herifime ya :D

Aa hayirli olsun fallen Allah bir yastikta kocatsin :16:

Son düzenleme:
bi dürtsek iyiydi..kesin hepsi yatıyordur....

Biz mesaiye başlayalı kaç saat olmuş bunlar hala uyuyor mu haksızlık dürtün, telefonlarını çaldırın evlerine gidip soğuk su dökün uyansınlar ama yarında ben uyuyor olucamm :27::37:

Canım nikah var dimeek :52: hayırlı uğurlu olsun canımm.. bir yastıkta kocayın inşallah:16:

evet canım nasipse inşallahhhh sevdiceğimle kavuşacağız.Hayırlısı ile.:17::17:

:16:

O 'dondan' bi tane de ben alayim herifime ya :D

Aa hayirli olsun fallen Allah bir yastikta kocatsin :16:

amin Canım ALLAH razı olsun.
Alalım bacımmmm daha o neki neler var alırız tabi :D renk katmak lazım :52::52::52:

çok sevindim hayırlısı olsun canım

amin gülüm optum seni

Back