• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ossun politik olmak iyidir apolitik olmaktansa. yeterki fanatik olmayalım yeni fikirlere açık karşımızdakinin fikirlerine saygılı olalım yeter..

hoşbulduk canlarımmm
hayırlı cumalar

yoğğğğ dünn siyaset yapalım diye girdiğim topikte geyik yaparak ayrıldım.konu iyice sapmıştı..mune bile şaşırdı saç baş girenlerin acayip şekilde geyik yaptığınaa..çok ekşindı kılıçtaroğlu topiği.karnım yarılmıştı

Ben de hiç çekinmem tartışma konusunda. Zaten şu stresli hayatta pim her daim hazır.
Yalnız bazı hödükler var ki çocuk yanında yapıyor. Geçen AVM de WC sırası var. Kızın biri girdi benden önce yanımda kızım var. Ay bir girdim içiri klozet hak getire. Kendi kendime dedim: ya azcık temiz kullanın şunu ya.
Kız kapıyı yumruklamaya başladı: lan ne diyon lan çık diye..
Ay şok oldum. Yeni kuşak çok gözü kara çocuğun yanında kavga çıkacak diye korktum resmen. Neyse ben çıktığımda gitmişti.

:53: edepsize bak. Bir de öyle olmayı marifet övünülecek şey sayiyorlar.:19:

ossun politik olmak iyidir apolitik olmaktansa. yeterki fanatik olmayalım yeni fikirlere açık karşımızdakinin fikirlerine saygılı olalım yeter..

hoşbulduk canlarımmm
hayırlı cumalar

hayırlı cumalar kuzum nasılsın dün awşandan beri :) bir uyumuşum şerom sorma boru gibi :27::27::27:

Saol canım.
Mevsimsel geçiş canım galiba. Bulantı,kusma,ateş.. bir de kreş ortamı hep hastalık.

çok geçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bir haftadır polen alerjimde varya 1 aya kalmaz komaya girerim :(

yoğğğğ dünn siyaset yapalım diye girdiğim topikte geyik yaparak ayrıldım.konu iyice sapmıştı..mune bile şaşırdı saç baş girenlerin acayip şekilde geyik yaptığınaa..çok ekşindı kılıçtaroğlu topiği.karnım yarılmıştı

benim gibi seksi erkeği gördüler hepsi bırakdı yoluşmayı

bu kez benım için yoluşmaya başladılar :52::52::52::52::52:

hayırlı cumalar kuzum nasılsın dün awşandan beri :) bir uyumuşum şerom sorma boru gibi :27::27::27:

çok geçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bir haftadır polen alerjimde varya 1 aya kalmaz komaya girerim :(

saolasın canım.O da pek fena. Senin gibi birini nasıl etliyor o pambıklar hayret valla:9:

benim gibi seksi erkeği gördüler hepsi bırakdı yoluşmayı

bu kez benım için yoluşmaya başladılar :52::52::52::52::52:

aslında ben elektrik alamamıştım ama senin için kriterlerimi değiştirdimm..duydumki bi kaç foto daha paylaşacakmışsın:52::52::52::52:fadıl buraya yumruk havayaaa:52::52::52::52:

Akşam olsun da evimize gidelim.
Benim kızım hasta. Dün değil öncesi gün 4 saat uyudum bir de saat ayarları zaten 1 saat içerdeyiz. Dün de 12 yi geçiyordu yattığımda.
Ctsi de olmasaymış tam olacakmış da neyse artık..

Geçmiş olsun ipek
ben de yorgunum yaaa akşam annemin misafirleri vardı kuran okuyorlar her perşembe 15 kişi misafir vardı
bi yandan hizmet servis bi yandan kızım tepemde
bi elimle çay doldurdum öbür tarafımda kucağımda o
12ydi yattığımda ama çok yorgundum
yarın da işe gelecem offffffffff

Geçmiş olsun ipek
ben de yorgunum yaaa akşam annemin misafirleri vardı kuran okuyorlar her perşembe 15 kişi misafir vardı
bi yandan hizmet servis bi yandan kızım tepemde
bi elimle çay doldurdum öbür tarafımda kucağımda o
12ydi yattığımda ama çok yorgundum
yarın da işe gelecem offffffffff

Senin kızın kaç yaşında?
Ben de yarın çalışıyorum yaaa..
Off ya valla eşimle kızımı yatakta bırakıp gelmek çok acı verici oluyor ctsi sabah. Bir de yollar boş. 1 de çıkıyoruz ama gün bitiyor eve gitmem 2,30 u buluyor.
:ssz:

Günaydıınn kızlaaar.. Haftanın son iş gününden merhabaaa. Mune nihayet kapattı topiği. Ama edebi ban almamış nedense. Daha ne söylemesi gerekiyordu acaba neyse haftaya eski sistem geri geliyormuş susarlar artık. :46: uykum var ya bir de adama yalvarıyordum akşam tolga çevik izlicem diye bir de onu izlesem hiç kalkamıcakmışım. :18:

Senin kızın kaç yaşında?
Ben de yarın çalışıyorum yaaa..
Off ya valla eşimle kızımı yatakta bırakıp gelmek çok acı verici oluyor ctsi sabah. Bir de yollar boş. 1 de çıkıyoruz ama gün bitiyor eve gitmem 2,30 u buluyor.
:ssz:

2 Yaşında
ya sorma ipek bizim de 2 de çıkıyoruz ama ayda bi kez birimiz nöbetçi kalıyoruz yarın da sıra bende :ssz::37:

Günaydıınn kızlaaar.. Haftanın son iş gününden merhabaaa. Mune nihayet kapattı topiği. Ama edebi ban almamış nedense. Daha ne söylemesi gerekiyordu acaba neyse haftaya eski sistem geri geliyormuş susarlar artık. :46: uykum var ya bir de adama yalvarıyordum akşam tolga çevik izlicem diye bir de onu izlesem hiç kalkamıcakmışım. :18:

günaydın dejavu..edebi naptıki dün ben topikteyken yoktu

Back