• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Hanimeller puskeviti yemeyecegim daha:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gördükçe bunu hatırlıcamm :9::9:

efsa neymiş böyle yaw? biz efsa dedik, o efsane çıktı:27:

valla yaa nelere neden oldu geyikler, topikler filan. O konuda da bir gelişme yok sanırım gelip bir şey de demedi dün o kadar konuştuk mutlaka okumuştur diye düşünüyorum hatta albümünü de özel mi yapmış sonra ne. Mune mesaj atmıştır mutlaka iddialar hakkında hesabını da dondurdu şimdilik.

Benim erkek olduğunu düşündüğüm biri daha varr yanılıyor olabilirim ama :26::27:

valla yaa nelere neden oldu geyikler, topikler filan. O konuda da bir gelişme yok sanırım gelip bir şey de demedi dün o kadar konuştuk mutlaka okumuştur diye düşünüyorum hatta albümünü de özel mi yapmış sonra ne. Mune mesaj atmıştır mutlaka iddialar hakkında hesabını da dondurdu şimdilik.

Benim erkek olduğunu düşündüğüm biri daha varr yanılıyor olabilirim ama :26::27:

kulağıma söylesene merak edrim şimdi ben..benimde aklımdan biri geçiyordu bir zamnlar ama sonra vazgeçtim acaba omu didim

Son düzenleme:
sağol canım. allah razı olsun. :16:
siyasetteki kılıçdaroğlu topiği kapanmış. içim burkuldu derken burayı gördüm:27:

merhaba yolcu biz seninle tanismadik :D
1 hafta arayla dogum yapacakmisiz :16:
saglicakla kucagina alirsin yavrunu insaAllah :)

ben efsanın erkek olduğunu düşünmüyorum. yaşı çok küçük, 13 14 gibi.. o malum sitelerden fotoğraf alıp herkese açık yapması, insanlara verdiği tepkiler falan bunu kanıtlıyor. utancından gelemiyordur.
kimmiş o? özelden bir deyiver. namısımıza mukayyet olak:27:

Back