• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Günaydıınn kızlaaar.. Haftanın son iş gününden merhabaaa. Mune nihayet kapattı topiği. Ama edebi ban almamış nedense. Daha ne söylemesi gerekiyordu acaba neyse haftaya eski sistem geri geliyormuş susarlar artık. :46: uykum var ya bir de adama yalvarıyordum akşam tolga çevik izlicem diye bir de onu izlesem hiç kalkamıcakmışım. :18:

yahu dün niye bize saldırıp durdu o kişi :ssz::ssz::ssz::ssz:

Senin kızın kaç yaşında?
Ben de yarın çalışıyorum yaaa..
Off ya valla eşimle kızımı yatakta bırakıp gelmek çok acı verici oluyor ctsi sabah. Bir de yollar boş. 1 de çıkıyoruz ama gün bitiyor eve gitmem 2,30 u buluyor.
:ssz:

Yaa haftasonu çalışmak çok zor ben bekarken özel sektörde çalışıyordum c.tesi -pazar çalışırdım haftaiçi bir gün izin yapardım sosyal hayat diye bir şey kalmamıştı herkes h.sonu izin yapıyor ben çalışıyorum berbat bir şey. Ama napacaksın işte.

sende etkilendin benden değilmiiiiii böyle bir irkek dünyaya her zaman gelmez çok şanslısınız çoook :27::27::27:

günaydın dejavummmm utabndırma benım şımardım çok :17::17::17::17:

Ay canımm şımar şımar hakkındır kimde var böyle bir güzellik ortaya karışık hele o buğulu bakışlar o saçlarr :9::52:

2 Yaşında
ya sorma ipek bizim de 2 de çıkıyoruz ama ayda bi kez birimiz nöbetçi kalıyoruz yarın da sıra bende :ssz::37:

Ay ne iş olacak ki ctsi nöbet varmış hem de 2 den sonra. Alla alla ne insafsız bu patronlar ya.
Şu siyasetçilerin aklı olsa bizi ctsi tatil olayından vururlar da hiç birinin mi aklına gelmiyor işine mi gelmiyor anlamadım.
Biri garanti etse resmen oyumu ctsi tatiline satacağım.
:6:

yahu dün niye bize saldırıp durdu o kişi :ssz::ssz::ssz::ssz:

Bir bilsem ne derdi vardı. Birdenbire ortaya çıktı biz gayet güzel muhabbet ediyorduk birine birşay yazdı ki alakası yoktu diyordu ki alıntı yaptığı yazıda biririne saldıran insanlar şimdi ne güzel konuşuyorlar filan diyordu bu da ona işte vayy biz mi saldırdık oldu şimdi siz hiç saldırmadınız sanki dedi ne alakası varsa Allah aşkına sonra işte cevap yazanlar oldu ne alaka şimdi diye o da devam ettirdi başka yerlere çekti çekti bu duruma geldi herkese yazdı ama ve inanılmaz şeyler yani bu kadar yanlış anlayabilir bu kadar kavga çıkarmak isteyebilir özellikle insan yani. Biz buraya geldik orada döemiş arkamızdan zaten sonra akşam kızlar yine oraya gidince yine başlamış. :27:

Yaa haftasonu çalışmak çok zor ben bekarken özel sektörde çalışıyordum c.tesi -pazar çalışırdım haftaiçi bir gün izin yapardım sosyal hayat diye bir şey kalmamıştı herkes h.sonu izin yapıyor ben çalışıyorum berbat bir şey. Ama napacaksın işte.

Ay canımm şımar şımar hakkındır kimde var böyle bir güzellik ortaya karışık hele o buğulu bakışlar o saçlarr :9::52:

Gel bir de bana sor ya 13 senedir non-stop ctsi geliyorum olacak şey değil.
Bir de yollar bir sessiz ki.
Yine de şükür akşama kadar çalışan yerler var. Mesela seninki daha kötüymüş.
Sen üni de ne iş yapıyorsun?

Ben kahvaltı edicemm kahve alayımda hemen yiyeyim gelirim. Sabah uyanamıyorum ki kahvaltı edip çıkayım benimki de erkenden yemiyor işime geliyor doğrusu :17:

Gel bir de bana sor ya 13 senedir non-stop ctsi geliyorum olacak şey değil.
Bir de yollar bir sessiz ki.
Yine de şükür akşama kadar çalışan yerler var. Mesela seninki daha kötüymüş.
Sen üni de ne iş yapıyorsun?

Ben üni de yüksekokuldayım burada her yere baktım yaa müdür sekreterliği filan doğum iznine çıkan oluyor hoop o gelene kadar başka yere kütüphanedeydim ilk şimdi yine kütüphanedeyim. Çalışma şartlarım iyi tabi 8.30-18.00 arasu çalışıyorum öğle tatilim var 1.5 saat. Haftasonu tatilim var. Milli bayramlar tatil. Tabi evlendim eskişehire geldim nü okuyordum açıköğretim bitirdim işe girdim işçiyim ama kpss düşünüyorum eşimle aynı kampüsteyiz o hoca mühendislik fakültesinde. Özel sektörde dini bayramlarda bile iki gün izin yaparsam 3. gün çalşıyordum güzellik merkeziydi kadınlar gelir diye açıyorduk milli bayramlar zaten yoktu.

Ben üni de yüksekokuldayım burada her yere baktım yaa müdür sekreterliği filan doğum iznine çıkan oluyor hoop o gelene kadar başka yere kütüphanedeydim ilk şimdi yine kütüphanedeyim. Çalışma şartlarım iyi tabi 8.30-18.00 arasu çalışıyorum öğle tatilim var 1.5 saat. Haftasonu tatilim var. Milli bayramlar tatil. Tabi evlendim eskişehire geldim nü okuyordum açıköğretim bitirdim işe girdim işçiyim ama kpss düşünüyorum eşimle aynı kampüsteyiz o hoca mühendislik fakültesinde. Özel sektörde dini bayramlarda bile iki gün izin yaparsam 3. gün çalşıyordum güzellik merkeziydi kadınlar gelir diye açıyorduk milli bayramlar zaten yoktu.

Maşallah Allah rahatını bozmasın. Ben de senin standartlarında pc siz arşivde akşama kadar oturmaya razıyım da..:18:

Back