- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
sende etkilendin benden değilmiiiiii böyle bir irkek dünyaya her zaman gelmez çok şanslısınız çoook
günaydın dejavummmm utabndırma benım şımardım çok
Günaydıınn kızlaaar.. Haftanın son iş gününden merhabaaa. Mune nihayet kapattı topiği. Ama edebi ban almamış nedense. Daha ne söylemesi gerekiyordu acaba neyse haftaya eski sistem geri geliyormuş susarlar artık.uykum var ya bir de adama yalvarıyordum akşam tolga çevik izlicem diye bir de onu izlesem hiç kalkamıcakmışım. :18:
Senin kızın kaç yaşında?
Ben de yarın çalışıyorum yaaa..
Off ya valla eşimle kızımı yatakta bırakıp gelmek çok acı verici oluyor ctsi sabah. Bir de yollar boş. 1 de çıkıyoruz ama gün bitiyor eve gitmem 2,30 u buluyor.
sende etkilendin benden değilmiiiiii böyle bir irkek dünyaya her zaman gelmez çok şanslısınız çoook
günaydın dejavummmm utabndırma benım şımardım çok
beni takip etmeye devame din öğeleden sonra başınızı döndüriciğimmmm
ayy çok teşekkür ederim çok bakımlıdır bıyıklarımçok etkilendim bıyıklarına kurban
2 Yaşında
ya sorma ipek bizim de 2 de çıkıyoruz ama ayda bi kez birimiz nöbetçi kalıyoruz yarın da sıra bende
yahu dün niye bize saldırıp durdu o kişi
çok etkilendim bıyıklarına kurban
herdaim beklemedeyizzzz.ama artık bu gün karar ver hangimizi alcan
Mikemmell bir resim..
Enler yarışmasına gir bununla..
Yaa haftasonu çalışmak çok zor ben bekarken özel sektörde çalışıyordum c.tesi -pazar çalışırdım haftaiçi bir gün izin yapardım sosyal hayat diye bir şey kalmamıştı herkes h.sonu izin yapıyor ben çalışıyorum berbat bir şey. Ama napacaksın işte.
Ay canımm şımar şımar hakkındır kimde var böyle bir güzellik ortaya karışık hele o buğulu bakışlar o saçlarr
Eki Görüntüle 1051793 hahahahahahahah
Gel bir de bana sor ya 13 senedir non-stop ctsi geliyorum olacak şey değil.
Bir de yollar bir sessiz ki.
Yine de şükür akşama kadar çalışan yerler var. Mesela seninki daha kötüymüş.
Sen üni de ne iş yapıyorsun?
Ben üni de yüksekokuldayım burada her yere baktım yaa müdür sekreterliği filan doğum iznine çıkan oluyor hoop o gelene kadar başka yere kütüphanedeydim ilk şimdi yine kütüphanedeyim. Çalışma şartlarım iyi tabi 8.30-18.00 arasu çalışıyorum öğle tatilim var 1.5 saat. Haftasonu tatilim var. Milli bayramlar tatil. Tabi evlendim eskişehire geldim nü okuyordum açıköğretim bitirdim işe girdim işçiyim ama kpss düşünüyorum eşimle aynı kampüsteyiz o hoca mühendislik fakültesinde. Özel sektörde dini bayramlarda bile iki gün izin yaparsam 3. gün çalşıyordum güzellik merkeziydi kadınlar gelir diye açıyorduk milli bayramlar zaten yoktu.
Nereden buldun bunu.
koptummm
Puhahaaahah çok orjinalmiş buuu
sabah sabah ayıplı konulara giriyoruz hadi hayırlısı
yağuşukluyum ama hanımıma sadığımdır
Hanım sana sadık mı peki
ne o çokmu hoşuna gitti kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?