Kaldığımız yerden devam :)

Ne güzel spora vakit ayırabiliyorsun. Ben de bir gün hayatımı resetlersem eğer sabah yapacağım ilk şey bu olacak.
Kızların da böyle racon kesini çok itici oluyor ama içten çok tırsık oluyor çoğu.

ne güzel bir temennii

kısa olsun lütfen hemen akşam olsun

Akşam olsun da evimize gidelim.
Benim kızım hasta. Dün değil öncesi gün 4 saat uyudum bir de saat ayarları zaten 1 saat içerdeyiz. Dün de 12 yi geçiyordu yattığımda.
Ctsi de olmasaymış tam olacakmış da neyse artık..

Valla tayibimizle ilgili bir şifre deel..
Kısa derken şimdi saat 9 ya 5 dk sonra 6 olması dileğiyle…

Hala saat ayarlarına alışamadım ben.

inş yaa banada hemen 5 olsun.ya benim saat bir gün önce otomatik aldı ben de düzeltmedim...direk bi gün önceden alışmış oldum...hersene en az bi hafta değiştirmezdim saatimi alışana kadar...stres yapıyordu bende niyeyse

Insallah Ipek. Ben çalışmıyorum bu nedenle vaktim coookkkk. Zaten ben söylenince.bi ben dogma büyüme fatihliyim siz karışamazsiniz demeye kalktı çizgimden kaydim ağzının payını verdim. Pişman degilim

bak edepsize nolyomuş doğma büyüme olunca oralı olunca...destekliyorum seni

geçmiş olsun ipek .neyi var..

Ben de hiç çekinmem tartışma konusunda. Zaten şu stresli hayatta pim her daim hazır.
Yalnız bazı hödükler var ki çocuk yanında yapıyor. Geçen AVM de WC sırası var. Kızın biri girdi benden önce yanımda kızım var. Ay bir girdim içiri klozet hak getire. Kendi kendime dedim: ya azcık temiz kullanın şunu ya.
Kız kapıyı yumruklamaya başladı: lan ne diyon lan çık diye..
Ay şok oldum. Yeni kuşak çok gözü kara çocuğun yanında kavga çıkacak diye korktum resmen. Neyse ben çıktığımda gitmişti.

günaydın şerommmmmmmm dadlımmmm hoş geldin eksın olucak az uyanalım hele

GÜNAYDIN nevoşummmmmmm çiçeeem

hoşş buldukkkk amberimmmmm nasılsın conemmm

iim valla bende... kahvaltı etmedim bi dost yiyeyim.midemden garip sesler gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…