• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Günaydın kontes,naptın okul işini ? :44:

Elbise aldım.:27::27:

YA Sevdalinka hala kararsızım benim ordaki okulun ögretmenlerini ögrendim bu sene 4 ten çıkan sınıf ögretmenleri 1i okutucak 4 yıl olduya artık ilkokul

5 tane ögretmen bizim kreşin müdürüyle görüştüm araştırıcak dönecek bugün bana ögretmenleri..

Olmazsa artık evimi degiştiricem taşınıcam

YA Sevdalinka hala kararsızım benim ordaki okulun ögretmenlerini ögrendim bu sene 4 ten çıkan sınıf ögretmenleri 1i okutucak 4 yıl olduya artık ilkokul

5 tane ögretmen bizim kreşin müdürüyle görüştüm araştırıcak dönecek bugün bana ögretmenleri..

Olmazsa artık evimi degiştiricem taşınıcam

En iyisini yaparsın,temel çok önemli.İnşallah içine sinen güzel ve hayırlı bir okul olur.:16:

Kpss hatunları Nt de fem kitaplarında %40 indirim var 3 tane soru bankası aldım mat-coğrafya-tarih 40,50 tutarken ben 22 ye aldım.

Ayrıca kpss hatunları olmayanlarda:27: watsonsa uğrasın tüm ürünlerde anneler günü nedeni ile indirim var.Mesela bb krem aldım dıaderminenin 18 liradan %50 indirimle 9 liraya aldım.Yine maybellınenin mascarasını 22 liradan 12 liraya indirimli aldım.

Nivea,garnıer,oley... gibi bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.

La ne reklam yaptım haa ey gidi bilseler beni hisse başı ortak alırlar :27::27:

Kpss hatunları Nt de fem kitaplarında %40 indirim var 3 tane soru bankası aldım mat-coğrafya-tarih 40,50 tutarken ben 22 ye aldım.

Ayrıca kpss hatunları olmayanlarda:27: watsonsa uğrasın tüm ürünlerde anneler günü nedeni ile indirim var.Mesela bb krem aldım dıaderminenin 18 liradan %50 indirimle 9 liraya aldım.Yine maybellınenin mascarasını 22 liradan 12 liraya indirimli aldım.

Nivea,garnıer,oley... gibi bakım ürünlerinde de %50 ye varan indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.

tam avmye girerken verilen anons gibisin sti :60:

Ben kpssden deģilim okumuyom ben yaaa :60: :60:

tam avmye girerken verilen anons gibisin sti :60:

Kpss de bi pok olamazsam ilk kovalayacağım meslek :27::27:

neyse la değerlendirin işte çok güzel ürünler vardı yaşlama karşıtı felan elim gitti gitti geldi :27::27: yokra hast.. dedim ben genceciğim vaz geçtim göz kalemi bb krem cart curt aldım :27:

Ben kpssden deģilim okumuyom ben yaaa :60: :60:

Oku be yaa yalnız bırakma bizi :27::27:

neyse la değerlendirin işte çok güzel ürünler vardı yaşlama karşıtı felan elim gitti gitti geldi :27::27: yokra hast.. dedim ben genceciğim vaz geçtim göz kalemi bb krem cart curt aldım :27:

he yaşlanma karsıtı tam bana göre aslında :60:
gidip alayım bir iki tane:10:

Yokya ekmek elden su gölden yasıyorum gerek yok okumadanda herşeyim var şükür sizin gibimi olim sonra :27::27: hayat bana gözellll :27:

Ya oralara girince çıkamıyorum ben bide kullanmıyorum ama aladım geliyo herşeyi kadınlık işte :27:

Back