- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.921
Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcazolursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız
ahahah aynı ben
valla ne zaman kıyamet kopacak dıye düşünür oldum bitse de gitsek diyorum artık
Kendi adıma ot gibi yaşıyorum ya bibim hadi sınavları takmayayım diyorum e nevar elimde bi aile bi ne bileyim çoluk çocuk oda yok. Bakıyorsun işde yok.Felan filan işte ne bunalımına sayarsan say
Ha ölümlü dünya çok takmaya değer mi değmez.ama gelde anlat işte bunu
Kendi adıma ot gibi yaşıyorum ya bibim hadi sınavları takmayayım diyorum e nevar elimde bi aile bi ne bileyim çoluk çocuk oda yok. Bakıyorsun işde yok.Felan filan işte ne bunalımına sayarsan say
Ha ölümlü dünya çok takmaya değer mi değmez.ama gelde anlat işte bunu
Olmazsa eğer, hayatımın geri kalanında napıcamı bilmiyorum.Başka bi planım yok ki. Hedefler listesi : işe gir
Bu kadar.
hoş gedin canım bu gece depresyondayızyalnız değilsin o his bende de var canım ne zaman iş güç sahibi olup kendimi geöçindircem yük olmayacağım insanlara diyorum.
olursa olur olmazsa bilmem nereye kadar ya
Kız saçmalama yahu baharda geldi mis gibi biraz kendinize vakit ayırın bu depresyondan kurtulursunuz yaz geldi yaz yihuuuu
ah ah yasamayan bılemez kuzum
yaşımız küçük olsa belki bir nebze ma işte aileye karsı sorumluluk da ayrı mevzu mesela
ben kazanamayınca nasip değilmiş derim belki ama onlar bekliyor
Gidin sevişin bence en iyi depresyon ilacı ahahaha
Sınav yaklaştı bize bahar da yok yaz da, sınavdan sonra inşallah.
E herkes aynıymış o zaman hep beraber survivor a katılmayalım mı?
Çüş diyorum gençliğinize veriyorumhele otuzu bi geçin çok pişman olucaksınız zamanın da ölmeyi deneyen biri tarafından test edip onaylanmıştır
Beni alsalar ya survivora zayıflarım ne güzel
hoşbulduk canım farkındayım hepimizde durum aynı ev yok eş yok iş yok el ele tutuşup atlasak haklıyız heheyt
hoş gedin canım bu gece depresyondayız
ah ahgel badiş
bi koşu sevişip geliyoruz bibi eğer geçmezse halimiz sana saracağızGidin sevişin bence en iyi depresyon ilacı ahahaha
Ozaman üst üste bikaç sefer sevişin nasıl ama
haklısınız canım Allah kimsenin emeğini boş döndürmesin.Emek hırsızlarını da bildiği gibi yapsın.Sabır canım.Olacak muhakkak.
aynen bazen bir kaos çıksa dünya karışsa günlük ya da gelecekle ilgili telaşlarımız bitse can derdine düşsek daha mutlu olacağım sanki
Bu da benim aynısı işte. İkinci üyelikten banlanıcaz.
Ahahah bibi teşhisi koydu tedaviyide bulduGidin sevişin bence en iyi depresyon ilacı ahahaha
Ne oluyor burda
sti, uaea başkanı ilk defa bir türkmüş kesin çıkacakmış öyle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?