- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.901
Bi sınav için sağlık bozmaya değmez ama puff... İşsiz olunca ben kendimi beceriksiz hissediyorum, çok kötü bi duygu.
iyi geceler canımKaçtım ben,sabah yine erkenciyim.Öpüldünüz.
Bi sınav için sağlık bozmaya değmez ama puff... İşsiz olunca ben kendimi beceriksiz hissediyorum, çok kötü bi duygu.
Hiç bu topiğe yakışmayan depresyon var ya
Hiç bu topiğe yakışmayan depresyon var ya
yalnız değilsin o his bende de var canım ne zaman iş güç sahibi olup kendimi geöçindircem yük olmayacağım insanlara diyorum.Güncel topiğinde mükemmeliyetçilik diye bir konu açılmıştı ben ordaki sosyal mükemmeliyetçi olanım sanırım. Her işsiz geçirdiğim gün çevremdekilere daha fazla rezil oluyormuşum gibi geliyor.
Bir de o var evet kim bilir kaç yaşına kadar yaşayacağız değse bari.
kızım biz aslında böyleyiz:96:
herkes sen gibi şömine önünde viski içip kedisiyle oynayor mu sanıyorsun
Güncel topiğinde mükemmeliyetçilik diye bir konu açılmıştı ben ordaki sosyal mükemmeliyetçi olanım sanırım. Her işsiz geçirdiğim gün çevremdekilere daha fazla rezil oluyormuşum gibi geliyor.
Bir de o var evet kim bilir kaç yaşına kadar yaşayacağız değse bari.
Asıl yüzümüz bune kadar depresifmişizhakikaten bekretçi halimi özledim
selam güzellikler hayırdır moraller niye bozuk yahu atanırsınız illaki inancınızı yitirmeyin çalışın
yalnız değilsin o his bende de var canım ne zaman iş güç sahibi olup kendimi geöçindircem yük olmayacağım insanlara diyorum.
Sanki gülüyorlarmış gibi geliyor, kötü niyetli olmayan işle ilgili sorulardan bile rahatsız oluyor. Dünyanın sonu kehanetlerinden medet umar oldum, 2012 çok heveslediydim
Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcazolursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız
Aman sallayın ya daha kaç sene yaşıcazolursa olur olmazsa olmaz yaş biraz daha geçince bu günleri çok arasınız
Sanki gülüyorlarmış gibi geliyor, kötü niyetli olmayan işle ilgili sorulardan bile rahatsız oluyor. Dünyanın sonu kehanetlerinden medet umar oldum, 2012 çok heveslediydim
haklısınız canım Allah kimsenin emeğini boş döndürmesin.Emek hırsızlarını da bildiği gibi yapsın.Sabır canım.Olacak muhakkak.İşte senelerce uğraşıp yine eli boş dönünce bu yollardan insanın inancı fena kırılıyor
aynen bazen bir kaos çıksa dünya karışsa günlük ya da gelecekle ilgili telaşlarımız bitse can derdine düşsek daha mutlu olacağım sankiSanki gülüyorlarmış gibi geliyor, kötü niyetli olmayan işle ilgili sorulardan bile rahatsız oluyor. Dünyanın sonu kehanetlerinden medet umar oldum, 2012 çok heveslediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?