- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.961
biliyorum o hissi canım napalım biz onlardan daha geç başlayacağız bir şeylere demek ki.Olsun belki daha hayırlı bir işimiz eşimiz olacak ondan.Öyle düşünelim öyle olsun.Aynen aynen.Artık benden küçüklerde evleniyor tam bir işkence öyle böyle değilişlerini kurmuşlar evlenmişler felan diyorum nerede hata yapıyorum neden olmuyorçİş olmuyor eş olmuyor ay neyse darlandım yeminlen yazınca
Var canım 4 yıllık oda benim gibi sınav köşelerinde sürünüyor.Kaç yerde torpillden göz göre göre kaldık geride.İşte böyle olunca hal evlenemiyoruzda.En sonunda sıkıntıdan birbirimizi yiyoruz.Sonuç bu.
Bi de bir güzel bronzlaşıyorlar.
hoşbulduk canım farkındayım hepimizde durum aynı ev yok eş yok iş yok el ele tutuşup atlasak haklıyız heheyt
bi koşu sevişip geliyoruz bibi eğer geçmezse halimiz sana saracağız
adamı aguststan beri görmüyom diyom
kızım biz depresif olmayalım da kim olsun ya
Amin canım amin sağolasım
çektiğimiz sıkıntı aynı olunca bacım düşünceler fikirler zikirler hep aynı oluyor
Ahahah bibi teşhisi koydu tedaviyide buldu
arkadaşlarımın mutlulukları bana batmaya başladı ya.Kendimi suçlu hissediyorum sonrada böyle düşününce.Ne bilim geçen arkadaşım sözlenmiş resmen kıskandığımı fark ettim kızı.Daha bir yıldır çıkıyorlar diye hayıflandım artık kendime yabancılaştım
Aynen aynen.Artık benden küçüklerde evleniyor tam bir işkence öyle böyle değilişlerini kurmuşlar evlenmişler felan diyorum nerede hata yapıyorum neden olmuyorçİş olmuyor eş olmuyor ay neyse darlandım yeminlen yazınca
Var canım 4 yıllık oda benim gibi sınav köşelerinde sürünüyor.Kaç yerde torpillden göz göre göre kaldık geride.İşte böyle olunca hal evlenemiyoruzda.En sonunda sıkıntıdan birbirimizi yiyoruz.Sonuç bu.
İyi geceler canımİyi geceler bacılar sabah kalkarımda erken biraz daha çalışırım
bak söylüyorum sen hepimizden önce evlenirsin.Olanlar hala evli değilse olmuyor işte sürecek o iş öyle demekki.Depresyona girince beni hatırlayın benim sevgilim de yok.
İyi geceler canım
Bende çıkarım herhalde o yüzden geri kalanlara benden de iyi geceler.
Bunlar hep bahar sendromu, dolunayda olabilir, yalnızlıktan da olabilir aslında yada işsizlik ben gidip kafamı suya sokup çıkarmayacam:84::84:
Ne oluyor burda
bibi bu ortamı görünce kactı
bünyesi kaldırmadı hatunungel gel daha konusmıcaz
yahu en güzel örnek benim 7 yıl sevgililikten sonra evlendim 32 yaşında daha yaşınız kaç herkes evlenmişmiş diyosunuzAynen aynen.Artık benden küçüklerde evleniyor tam bir işkence öyle böyle değilişlerini kurmuşlar evlenmişler felan diyorum nerede hata yapıyorum neden olmuyorçİş olmuyor eş olmuyor ay neyse darlandım yeminlen yazınca
bak söylüyorum sen hepimizden önce evlenirsin.Olanlar hala evli değilse olmuyor işte sürecek o iş öyle demekki.
ben depresyona bağlasaydım konuyu hepimiz çullanırdınız bana ha
Belki benim yalnızlığımda böyle sürer gider.Evlenmek falan değil de keşke şu zor zamanlarımda dayanabileceğim bi sevdiğim olsaydı diyorum. Neyse Napalım yalnız göğüslemem gerekiyormuş.
9 kişi begensin benı de şu kuşları dörtleyim ya tek sayı olunca deli oluyom
Aynen bende de durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?