Kaldığımız yerden devam :)

biliyorum o hissi canım napalım biz onlardan daha geç başlayacağız bir şeylere demek ki.Olsun belki daha hayırlı bir işimiz eşimiz olacak ondan.Öyle düşünelim öyle olsun.

Bi de bir güzel bronzlaşıyorlar.

off sorma kıss nasıl güzel yanıyorlar

hoşbulduk canım farkındayım hepimizde durum aynı ev yok eş yok iş yok el ele tutuşup atlasak haklıyız heheyt

bi koşu sevişip geliyoruz bibi eğer geçmezse halimiz sana saracağız

neyyy benlemi sevişiceksiniz şimdilik hatunlarla sevişmiyorum sonrası için bişey diyemem

adamı aguststan beri görmüyom diyom
kızım biz depresif olmayalım da kim olsun ya

ben olsam atlardım giderdim yanına

Amin canım amin sağolasım

çektiğimiz sıkıntı aynı olunca bacım düşünceler fikirler zikirler hep aynı oluyor

Ahahah bibi teşhisi koydu tedaviyide buldu

sabah akşam yemeklerden sonra bi kere

Depresyona girince beni hatırlayın benim sevgilim de yok.

neyse ya hayırlısı olsun bazen böyle düşündüğüm için kendıme kızıyorum Allaha karsı geliyorum gibi hissediyorum

işte insanoglu aciz tabi her zaman katlanamayabiliyor ama bize dayanacak güç versin inşallah
her zorlukta muhakkak bir kolaylık vardır.

Son düzenleme:
Bunlar hep bahar sendromu, dolunayda olabilir, yalnızlıktan da olabilir aslında yada işsizlik ben gidip kafamı suya sokup çıkarmayacam:84::84:

bibi bu ortamı görünce kactı

bünyesi kaldırmadı hatunun gel gel daha konusmıcaz

yahu en güzel örnek benim 7 yıl sevgililikten sonra evlendim 32 yaşında daha yaşınız kaç herkes evlenmişmiş diyosunuz

ben depresyona bağlasaydım konuyu hepiniz çullanırdınız bana ha

Son düzenleme:
bak söylüyorum sen hepimizden önce evlenirsin.Olanlar hala evli değilse olmuyor işte sürecek o iş öyle demekki.

Belki benim yalnızlığımda böyle sürer gider. Evlenmek falan değil de keşke şu zor zamanlarımda dayanabileceğim bi sevdiğim olsaydı diyorum. Neyse Napalım yalnız göğüslemem gerekiyormuş.

ben depresyona bağlasaydım konuyu hepimiz çullanırdınız bana ha

kuzum kıyamam benım suanki depresif halimin 5. yılımızı da ayrı gecirmemizle alakası var.
yoksa zaten belli etmiyorum hep öyleyim de bugun tutamadım

9 kişi begensin benı de şu kuşları dörtleyim ya tek sayı olunca deli oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…