- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #4.941
Kesin soracaklarını nereden biliyorlarmış![]()
bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin soracaklarını nereden biliyorlarmış![]()
ben varya o kadar neşeli bir insandım ki bibi.
bir de böyle çok konusurdum arkadas ortamında hep ben konusurdum ne varsa
şimdi görsen yani o ortama bile grmyorum böyle ununu elemiş elegini asmış nineler gibiyim
gerçekten hayat şartları bu hale getirdi bizi.
daha beteri de vardır Allah esirgesin tabi.![]()
ben görüyomda noluyo boşveeer
adamı aguststan beri görmüyom diyom
kızım biz depresif olmayalım da kim olsun ya![]()
Ay aynı ben ya. Millet kıyafet alışverişine gidiyor ben pijama alışverişine.![]()
ben varya o kadar neşeli bir insandım ki bibi.
bir de böyle çok konusurdum arkadas ortamında hep ben konusurdum ne varsa
şimdi görsen yani o ortama bile grmyorum böyle ununu elemiş elegini asmış nineler gibiyim
gerçekten hayat şartları bu hale getirdi bizi.
daha beteri de vardır Allah esirgesin tabi.![]()
ben görüyomda noluyo boşveeerbenimkide temmuzda istanbula göçecek ondan sonra artık 40 yılda bir görürüm favori şarkımız senede bir gün olur hrhalde
![]()
bilmiyorumbana biri bi soru söylemişti çıkar diye sınavda çıktıydı abdülhamitle ilgili olan..
işin kötüsü arkadaşlarımın iş güç bebek evlilik haberlerini üst üste alıyorum dur ben bir kendimi asıp göçeyim en iyisi böyle anlatınca daha korkunç göründü hayatım gözüme yahuAynı şeyleri yaşıyoruz bende aynen öyleydim.Hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi espriyi seven biriydim.
Şimdi arkadaşlarım ne yaptın atandın mı ya da ne zaman evleniyorsun gibi sorular soracak diye aramaya bile çekiniyorım.Kaldırmıyor bünyem artık
bu gece depresifiz hacı![]()
Sevişemiyoruz, bundan ötürü sıkıntıdayız ama çaktırmıyoruz işsizliğe vuruyoruz.![]()
depresyondayız kız sende katıl angry
Aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynen öyleydim.Hayat dolu gülmeyi eğlenmeyi espriyi seven biriydim.
Şimdi arkadaşlarım ne yaptın atandın mı ya da ne zaman evleniyorsun gibi sorular soracak diye aramaya bile çekiniyorım.Kaldırmıyor bünyem artık
Biz hiç ayrı kalmadık sayılır hadi bakalım inşallah üstesinden geliriz canım.
zor oluyor ama alısıyor ınsan
yani artık alısa alısa birden görüşünce de sanki hiç ayrılmamıssın gibi oluyor
garip![]()
işin kötüsü arkadaşlarımın iş güç bebek evlilik haberlerini üst üste alıyorum dur ben bir kendimi asıp göçeyim en iyisi böyle anlatınca daha korkunç göründü hayatım gözüme yahu
iyi geceler canımİyi geceler bacılar sabah kalkarımda erken biraz daha çalışırım![]()
işin kötüsü arkadaşlarımın iş güç bebek evlilik haberlerini üst üste alıyorum dur ben bir kendimi asıp göçeyim en iyisi böyle anlatınca daha korkunç göründü hayatım gözüme yahu
İyi geceler bacılar sabah kalkarımda erken biraz daha çalışırım![]()
İyi geceler bacılar sabah kalkarımda erken biraz daha çalışırım![]()
senin sevgilin var mı canım hiç bahsetmedin heralde :44:
arkadaşlarımın mutlulukları bana batmaya başladı ya.Kendimi suçlu hissediyorum sonrada böyle düşününce.Ne bilim geçen arkadaşım sözlenmiş resmen kıskandığımı fark ettim kızı.Daha bir yıldır çıkıyorlar diye hayıflandım artık kendime yabancılaştımHiç demeBaharla birlikte oha bu da mı nişanlanmış/evlenmiş sezonu açıldı
![]()