- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
sana özel direkli kedi buldu bibi
ben de kibledim hakaret etti zaten kesn banlanacak ama ben de beki giderim
Efsaa muhabbetlerini biraz okudum ama merak ediyorum birileri beni de aydınlatsın
sorma canım yaa
ay kreş seviyesi yazışmalardan gına gelmişti iyi oldu
off bana fenalık geldi ya diğer topikten
vallahi siyasete uğramak dahi istemiyorum artık
azcık ta burada takılıyım
Siyasete yazmıyorum ama sıkı takip ederim.Allah yazanlara kolaylık versinçekilecek gibi değil
:
topiğin başını okudumböyle kaldım siyasette ki en ateşli hatunlar sevgi pıtırcığı olmuş yalnız efsa olayını bulamadım biri anlatsaydı iyiydi malum lohusayım canım çekti
bu arada rengina doğum günün kutlu olsun
topiğin başını okudumböyle kaldım siyasette ki en ateşli hatunlar sevgi pıtırcığı olmuş yalnız efsa olayını bulamadım biri anlatsaydı iyiydi malum lohusayım canım çekti
gördüm gördüm nasıl ruhumu yansıtıyor anlatamam ama gücendim hani bunun kırbacı jartiyeri
bi sürü kişi mesaj atmış ama hala kapanmadı
Nevoşumm naberr.. Valla o iş karışık efsanın profilindeki resim bir rus sitesinden alıntı çıktı 2. üyelik mi ne mevzusu vardı zaten. Yani ya erkek ve oradaki resmi kullanmış ki büyük ihtimalle böyle ya da o siteye de giriyormuş ki iyi bir sitede değil yani. Ve kızın resimdeki yaşı çok küçük ama yazdıkları hiç küçük biri gibi değil bu da erkek olabileceği yönünde yani şimdilik mune hesabını dondurdu araştırıyor o da teyit etti o sitedeki resimle burdakinin aynı olduğunu zaten konuşmaları okudu sanırım albümünü de özele çevirmiş. Böyle işte..
sorma canım yaa
gel simonilk defa weisle muhabbet ettim bu topiği asla unutmıciim
Nevoşumm naberr.. Valla o iş karışık efsanın profilindeki resim bir rus sitesinden alıntı çıktı 2. üyelik mi ne mevzusu vardı zaten. Yani ya erkek ve oradaki resmi kullanmış ki büyük ihtimalle böyle ya da o siteye de giriyormuş ki iyi bir sitede değil yani. Ve kızın resimdeki yaşı çok küçük ama yazdıkları hiç küçük biri gibi değil bu da erkek olabileceği yönünde yani şimdilik mune hesabını dondurdu araştırıyor o da teyit etti o sitedeki resimle burdakinin aynı olduğunu zaten konuşmaları okudu sanırım albümünü de özele çevirmiş. Böyle işte..
aslında biz güzel güzel tartışıyoduk
bazı kendini bilmezler maffediyo forumu ya
ne seviye kaldı ne bişey
ceza sistemini bu kadar arayacağımı hiç düşünmezdim
kırbaçlı da bulamadım garidirekli mirekli idare edicen artık
hepinizin ablasıyım hep çıtırlar dolmuş buraya,öpün elimi bakayım.ben el öptürmeyi çok severim
zaten bir sorunum da yoktu onunla ama böyle geyik yapmamıstık hiç iyi oldu iyivalla ben weissle konuşabiliyorum normalde de
konuşamadığım kimse yok
sen daha yeni kaynaştın demek
İyi akşamlar hanımlar
Regina iyi yaşların olsun.
Kadesa çocuklar uyudu galiba
Minik kızın, yakışıklı küçük adamların nasıl?
kaç yaşındasın ki canımm ben 31 yaşındayım saygılarrr
kısa sürede kapanır umarım
eski kkyı özledim ya
eskiden olsa çoğu kişi polemikten hakaretten banlanır konuda kapanır giderdi
şimdi b.ku çıktı affedersiniz ama :26:
ya en çok konuşup tartışacağımız zamanda herkes birbirine girdi
hiçirşey konuşamıyoruz
tüm konular da kaynıyo
zaten o topiğin ne olduğu belli değil
açıldığından beri konuşmadığımız konu kalmadı
biri okumaya başlasa ben nerdeyim böyle der çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?