Kaldığımız yerden devam :)

rengina mutlu yıllar canım.nice güzelliklere inşallah.

beni tanımayanlar varmış,tanıtayım.
47 yaşında,tombul gözlüklü,2 oğluşu olan,yakın gelecek de kaynana olabilitesi yüzünden kaynana taraftarı bir hatunum

size teyze diyebilir miyimmm ayy bende 31 yaşındayım diyorum abla deyin deyince ne bileyim benim annem daha 53 yaşında. İnşallah kaynana da olursunuz güzel, iyi yürekli, güzel anlaşacağınız bir gelininiz olur oğlunuzda mutlu mesut olur.

Efsa bu ecdad torunu olanmıy dıı?
Onun 13 yaşında olduğunu bilmiyordum
Garip , o lafları o yaşta kız edemez, belliymiş zaten bir gariplik olduğu

basiniz sag olsun kitty o haberi bende gordum televizyonda

Sağolun kızlar,
Yaşanılan acıyı tahmin bile edemezsiniz
Baba bitti, anne bitti,
Babaanne zaten komadan çıksa bile yaşamazdı
Nasıl toparlanırlar, yaşam nasıl devam eder bilmiyorum
Allah yardımcıları olsun ,
O yavrunun helvasını yerken görünce onları akşamına zona dökmüşüm

Üzüntüden,stresten oluyo o hep.

Her ölüm erken ama genç ölümü hepsinden fena.Gerçi acısı hep aynı.

sana özel direkli kedi buldu bibi

ben de kibledim hakaret etti zaten kesn banlanacak ama ben de beki giderim

Ay yok canım sen neden gideceksin o zaten bence gidecek tam gidecek ben yazdım artık muneye yazıcam UI olması lazım yoksa yşne gelip aynı şeyleri yazacak dedim bu burası çiftlik mi kafasına göre istediklerini UI yapamazlar filan gibi birşeyler yazmış cevap vermedim tabii.

diyebilirsin canım,Allah iyilerle ve iyi ailelerle karşılaştırsın inşallah.teşekkür ederim canım

Başınız sağolsun((
Rabbim yardımcıları olsun...

ben de nasip olursa bir kaç seneye olurum her halde

Hayirlisi insaAllah :)

Benim annem 65 yasinda kaynanama abla diyesim geliyor saka bir yana en buyuk ablam iki sene sonra 40 olacak o yuzden kaynanam cok genc geliyor bana :) ama ona sorsan cok yasli

başınız sağ olsun canım.çok kötü bir olaydı.Allah kimseye göstermesin inşallah

Yok canım,bilmiyorum.

bi cizgi filmdi fareydiler galiba dünyayi feth etmek istiyordular :)))

Allah sabir versin ates düstügü yeri yakar. Benim bir ablam 3 yasinda süt kazaninda yanarak vefat etti. 36-37 sene oldu anneme sorsan acisi dün gibi. Cok zor gercekten. Evlad acisiyla sinamasin Rabbim.

Hayirlisi insaAllah :)

Benim annem 65 yasinda kaynanama abla diyesim geliyor saka bir yana en buyuk ablam iki sene sonra 40 olacak o yuzden kaynanam cok genc geliyor bana :) ama ona sorsan cok yasli

kaynanan gençmiş.erken evlendi demek ki.sıkıntıları varsa kendini onun için yaşlı hissediyordur

Allah o anne-babaya sabırların en büyüğünü versin kiticim

herkes kendini tanıtıyor ben de tanıtayım bari.30 yaşındayım ,öğretmenim,iki erkek bir kız olmak üzere 3 çocuk sahibiyim.benden bu kadar :)

Son düzenleme:
Maşallah
İyiyiz canım , okuldu , ödevdi zaman geçiyor

Şu arabalı vapurdan denize düşenler çok yakın arkadaşımızdı ,
Ona çok sarsıldık çok , epeydir keyfim kaçtı(

Başınız sağolsun o güzelim yavrucaga çok üzüldüm. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…