• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

efsa'ya teşekkür ediyoruz:31:

efsa naptı ki hayırsever biri anlatsın nolur meraktan çatlarım yoksa

Ben bu konuda zorlanırım, ı ııh almıycam ben :27:

Sevişiyoruz ya siyasette o nedenle :60:

İroni yaptım ironi :1:

Hayırlı olsun bu arada kadesa, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

amin med teşekkürler.bi an gerçek sandım valla :52:

Rengina doğum günün kutlu olsun:16:
nh14p.jpg

nevoşum nevoşum cok sağol canım mutlu ettiniz bugun benii :16::16::16:

siyasetten buraya mı taşındınız yoksa kızlarr :27:
bende gelebilir miyim
renginarım doğum günün kutlu olsunn :16::16:

Ben kazenin gazabına uğramış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum şahsen.
Sınırlarını zorlamamak lazım.

canını seven siyasetten kacsın :10::10:

Bence de ay ne yazılar yaa kız car car susmuyor ya susmuyor yanii ne kadar alakasız şeyler yazıyor ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyuyor yaa. Ettiği hakaretler filan inanılır gibi değil yani normal davranışlar değil bunlar. Hepimiz buraya gelince arkamızdan baya yazmış kalmış öyle de kalsaydı keşke. Sonra birişler görmş yazmış eh istediği o ya zaten biri yazsın bahane lazım ona bizim geyiğe bile atladıktan sonra eleştirene neler yazmaz. Yine büyümüş olay ben yazdım yazmayın diye muneye de yazdım olayı eli kulağındadır şimdi girer topiğe hem konuyu kapatır hem de gerekeni yapar byle insanlar bir de insan içine karışıyorlar. :19:

off bana fenalık geldi ya diğer topikten
vallahi siyasete uğramak dahi istemiyorum artık
azcık ta burada takılıyım :27:

Son düzenleme:

at anam yoksa tüm damarlarımız patlıcak :52::52::52:

senın kedi bombaydı sti :9::9::9: en cok badenin bibi için koyduguna güldüm ama gece gece :60:
bak yine geldi aklıma:52::52:

Mismo faceden söylemese geçmişe bakmazdım ama :9: baktım ve kedişlerime bittim :16: muhabbetin hasını kaçırmışım akşam ben yaa :60: ama çok güzldüm okurken :60:

bende gelebilir miyim

Tabi kuzum gel.:16:

Ben kazenin gazabına uğramış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum şahsen.
Sınırlarını zorlamamak lazım.

Ben bir kere bir konuyu kibledim sürekli,gizli bir yerde diye,meğersem ondan izinliymiş kızlar,sağlam bi kalay yediydim.:1:

bende gelebilir miyim
maskimm cok sağol fındıgım:16::16: artık burdayız hacı yeni mekanımız:ssz:
Rengiii canımmm doğum günün mü bugun nice senelere canım arkadaşım.İnşallah bu sene atanıp mutlu huzurlu bir yaşam sürersin :38::38:

teşekkürler stimm:38::38:güzel dileklerin için de ck sağol:16:

kutlamasan küsecektim :63:

Son düzenleme:
Mismo faceden söylemese geçmişe bakmazdım ama :9: baktım ve kedişlerime bittim :16: muhabbetin hasını kaçırmışım akşam ben yaa :60: ama çok güzldüm okurken :60:
sana özel direkli kedi buldu bibi :60::60:
Bence de ay ne yazılar yaa kız car car susmuyor ya susmuyor yanii ne kadar alakasız şeyler yazıyor ısıtıp ısıtıp insanların önüne koyuyor yaa. Ettiği hakaretler filan inanılır gibi değil yani normal davranışlar değil bunlar. Hepimiz buraya gelince arkamızdan baya yazmış kalmış öyle de kalsaydı keşke. Sonra birişler görmş yazmış eh istediği o ya zaten biri yazsın bahane lazım ona bizim geyiğe bile atladıktan sonra eleştirene neler yazmaz. Yine büyümüş olay ben yazdım yazmayın diye muneye de yazdım olayı eli kulağındadır şimdi girer topiğe hem konuyu kapatır hem de gerekeni yapar byle insanlar bir de insan içine karışıyorlar. :19:

ben de kibledim hakaret etti zaten kesn banlanacak ama ben de beki giderim :52::52:

off bana fenalık geldi ya diğer topikten
vallahi siyasete uğramak dahi istemiyorum artık
azcık ta burada takılıyım :27:

Siyasete yazmıyorum ama sıkı takip ederim.Allah yazanlara kolaylık versin :1: çekilecek gibi değil :1:

teşekkürler stimm:38::38:güzel dileklerin için de ck sağol:16:

kutlamasan küsecektim :63:

Öyle bir şeyi yaparmıyım ben :9:

Back