• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

İyi akşamlar hanımlar:3:
Regina iyi yaşların olsun.
Kadesa çocuklar uyudu galiba :1:
Minik kızın, yakışıklı küçük adamların nasıl?

evet canım oğluşlar uyudu zeynep de babasının kucağında.üçü de iyi çok şükür,sen nasılsın?

İyiyim Seda'cım sen nasılsın:38:
Teşekkür ederim canım bugün biraz siyasetteki sohbetlerinizi okudum:17::9:Ben resimleri ile yazılarını pek alakasız görüyordum:44:Resimlerde bayağı küçük ama mesajları yaşı büyük birine ait gibiydi:9:
Kimseye güven yok:19:

iyiyim bende yoğunca çalışıyorum valla ben hatırlamıyorum yazılarını ama konuşmuşluğum karşılaşmışlığım var da onu hatırlıyorum ama. Bakalım ne çıkacak bunun altından merak içindeyim.

vay be,ben efsa dan zaten hiç elektirik alamadım gezi olaylarından beri siyasette atıştığım çok kişi oldu görüşünü beğenmediğim çok kişi oldu ama efsa gibisini görmemiştim.yaşına 13 deyince çok şaşırmıştım 13 yaşında ki bir kız bu denli art niyeli olup argo konuşamaz diye.şimdi sen bunları yazınca acaba erkek mi diye düşünüyorum.

Valla herkes öyle diyor benim pek bilgim yok yani görücez bakalım.

ya en çok konuşup tartışacağımız zamanda herkes birbirine girdi
hiçirşey konuşamıyoruz
tüm konular da kaynıyo

zaten o topiğin ne olduğu belli değil
açıldığından beri konuşmadığımız konu kalmadı
biri okumaya başlasa ben nerdeyim böyle der çıkar :27:

haklısın.
fikrini güzelce beyan edene kimse çıkıpta birşey demezdi.ama işler sarpa sardı orası adam olmaz artık :27:

efsa naptı ki hayırsever biri anlatsın nolur meraktan çatlarım yoksa

okumaya sonra devam edeyim,sohbet kaçıyor.:1:

efsaaa adındaki hanım kızımız bizi keklemiş.rus ....... sitelerinden bir kızın resimlerini koymuş kendi resmi diye.üyelere ukalalıklar yapıp duruyordu.17 yaşındayım diyordu ama resimlerde 13 yaş gözüküyordu.frapankoala farketmiş durumu,ben de birine benzetmiştim o kızcağızı ama yanlış alarm mış.kız rusmuş:1:

öfff karışık oldu ama sabahtan beri bunu çözmeye çalıştık.erkek olma ihtimali de yüksek:31:

iyiyim bende yoğunca çalışıyorum valla ben hatırlamıyorum yazılarını ama konuşmuşluğum karşılaşmışlığım var da onu hatırlıyorum ama. Bakalım ne çıkacak bunun altından merak içindeyim.

Valla herkes öyle diyor benim pek bilgim yok yani görücez bakalım.

Allah kolaylık versin canım:16:Bakalım:31:

haklısın.
fikrini güzelce beyan edene kimse çıkıpta birşey demezdi.ama işler sarpa sardı orası adam olmaz artık :27:

pazartesi eski ayarına döner
cezalar yine gelicek nasılsa kazen söyledi ve baya sinirli gibi yazmıştı
hafta sonu içlerini döksünler bakalım :37:

evet canım oğluşlar uyudu zeynep de babasının kucağında.üçü de iyi çok şükür,sen nasılsın?

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin yeni doğana da hepsine de inşallahh.. :16:

Maşallah:nazar:
İyiyiz canım , okuldu , ödevdi zaman geçiyor

Şu arabalı vapurdan denize düşenler çok yakın arkadaşımızdı ,
Ona çok sarsıldık çok , epeydir keyfim kaçtı:((

pazartesi eski ayarına döner
cezalar yine gelicek nasılsa kazen söyledi ve baya sinirli gibi yazmıştı
hafta sonu içlerini döksünler bakalım :37:

hadi ya gerçekten mii
ben kaçırmışım onu
çok iyi olur o zaman
hep böyle kalacak diye üzülmüştüm :27:

sayfalar birikmis pamuk ellerinize saglik :D

demek ki biz kadinlar el ele versek dünyayi feth edecegiz :37:

hadi ya gerçekten mii
ben kaçırmışım onu
çok iyi olur o zaman
hep böyle kalacak diye üzülmüştüm :27:

cezalar geri gelsin diye konu açıldı ya senin haberin yok mu
anket yaptık
siyaset toğpiğinde vardı
kazende geri dönülücek yazdı
cezalar da silinecekmiş

kaç yaşındasın ki canımm ben 31 yaşındayım saygılarrr :34:

beni tanımayanlar varmış,tanıtayım.:1:
47 yaşında,tombul gözlüklü,2 oğluşu olan,yakın gelecek de kaynana olabilitesi yüzünden kaynana taraftarı bir hatunum:32:

hadi yaa
ben orayı kaçırmışım valla
her geldiğimde 50 sayfa ilerliyo takip edemiyorum

oraya kadar nasıl geldi o konu ya
başlık kılıçdaroğluyla ilgili bide haha :27:

Geldi valla.:1::1:

Aaa gerçekten mi ? :14: Allah sabır versin.

sayfalar birikmis pamuk ellerinize saglik :D

demek ki biz kadinlar el ele versek dünyayi feth edecegiz :37:

Ne sandın ? :23:

efsa naptı ki hayırsever biri anlatsın nolur meraktan çatlarım yoksa

okumaya sonra devam edeyim,sohbet kaçıyor.:1:

efsaaa adındaki hanım kızımız bizi keklemiş.rus ....... sitelerinden bir kızın resimlerini koymuş kendi resmi diye.üyelere ukalalıklar yapıp duruyordu.17 yaşındayım diyordu ama resimlerde 13 yaş gözüküyordu.frapankoala farketmiş durumu,ben de birine benzetmiştim o kızcağızı ama yanlış alarm mış.kız rusmuş:1:

öfff karışık oldu ama sabahtan beri bunu çözmeye çalıştık.erkek olma ihtimali de yüksek:31:

umrım erkektir umarım daha 17 yaşında falan değildir o tavırla kadın olmasın lütfen.

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin yeni doğana da hepsine de inşallahh.. :16:

amin canım çok teşekkürler.

evet ya çok yazık oldu onlara.kadıncağız hem kızını hem annesini kaybetti Allah kimseye vermesin.sizin de başınız sağ olsun.

Efsa bu ecdad torunu olanmıy dıı?
Onun 13 yaşında olduğunu bilmiyordum
Garip , o lafları o yaşta kız edemez, belliymiş zaten bir gariplik olduğu

Başınız sağolsun canım çok kötüydü evet ve kimse ceza filan almadı çok büyül ihmalkarlık daha doğrusu cinayet yazık oldu küçücük kızcağız yüreğim dayanmadı Allah ailesine sabırlar versin. :5:

beni tanımayanlar varmış,tanıtayım.:1:
47 yaşında,tombul gözlüklü,2 oğluşu olan,yakın gelecek de kaynana olabilitesi yüzünden kaynana taraftarı bir hatunum:32:

benim kaynanam 48 yasinda :))

Back