- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
Kitapmiymis aa :) yazar kim?
Evlenmeden önce kitap kurdu olan ben bir bucuk iki senedir elime kitap almadim utaniyorum resmen
Ayşe Kulin canım.
Normaldir,ev işleri çok zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitapmiymis aa :) yazar kim?
Evlenmeden önce kitap kurdu olan ben bir bucuk iki senedir elime kitap almadim utaniyorum resmen
Canim cocuk yokken ev isleri yine o kadar vaktini almiyor aslinda. Ama benim ki sadece tembellik gercekten. Ben türkcemi kitaplar sayesinde gelistirdim mesela. InsaAllah cocuklarima da o aliskanligi verebilirim bakalim :)Ayşe Kulin canım.
Normaldir,ev işleri çok zor.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınCanim cocuk yokken ev isleri yine o kadar vaktini almiyor aslinda. Ama benim ki sadece tembellik gercekten. Ben türkcemi kitaplar sayesinde gelistirdim mesela. InsaAllah cocuklarima da o aliskanligi verebilirim bakalim :)
Ablacim nasilsin :) Senden bir ricam olacak benim bit pazari konusuna bir kilit atarmisin sana zahmet :) alan olmadi elimdekileri hediye edicem/ediyorum :)
Bie gun yemek yarismasina katilacagim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Tamam canım atıyorum kilidi
İnşaallah bekliyorum
yok arkadaş benim burda kimseye güvencim kalmadı artık, gerçek hayatta ne kadar kanıyosam burda da öyle, benim bu kafayı değiştirmem lazım herhalde
yıllardır tanıdığım üyeler dışında herkese tedbirli yaklaşcam başka yolu yok
Canim cocuk yokken ev isleri yine o kadar vaktini almiyor aslinda. Ama benim ki sadece tembellik gercekten. Ben türkcemi kitaplar sayesinde gelistirdim mesela. InsaAllah cocuklarima da o aliskanligi verebilirim bakalim :)
Ablacim nasilsin :) Senden bir ricam olacak benim bit pazari konusuna bir kilit atarmisin sana zahmet :) alan olmadi elimdekileri hediye edicem/ediyorum :)
Bie gun yemek yarismasina katilacagim
Topiğiniz hayırlı olsun
Ablacım sağ ol,her zaman bekleriz.
İnşaallah canım
Adın Sevda mı
Yok abla ya Mona vardı ya oyum ben,değiştirdim.
Linka di bana.
kızlar topiği yeni okumaya başladım.herkes kendini tanıtmış,ben de tanıtayım mı,tanımayan var mı .
egem ablamı gördüm bende geldim,napıyosunuz bakalım buralarda
egem ablamı gördüm bende geldim,napıyosunuz bakalım buralarda
kızlar topiği yeni okumaya başladım.herkes kendini tanıtmış,ben de tanıtayım mı,tanımayan var mı .
Sen okuyacaksın ki o da okuyacak.Model alarak öğrenmenin raconu bu.
Siyasetten böğğ geldi,biz de geyiğe sardık abla.
Hoş geldin,meleklerini gördüm feyste,çok ciciler.
Kadesa'cım merhaba nasılsın
Üç minikle hayat nasıl geçiyor