• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Ayşe Kulin canım.:6::6:

Normaldir,ev işleri çok zor.:ssz:
Canim cocuk yokken ev isleri yine o kadar vaktini almiyor aslinda. Ama benim ki sadece tembellik gercekten. Ben türkcemi kitaplar sayesinde gelistirdim mesela. InsaAllah cocuklarima da o aliskanligi verebilirim bakalim :)

Ablacim nasilsin :) Senden bir ricam olacak benim bit pazari konusuna bir kilit atarmisin sana zahmet :) alan olmadi elimdekileri hediye edicem/ediyorum :)

Bie gun yemek yarismasina katilacagim :31:

Canim cocuk yokken ev isleri yine o kadar vaktini almiyor aslinda. Ama benim ki sadece tembellik gercekten. Ben türkcemi kitaplar sayesinde gelistirdim mesela. InsaAllah cocuklarima da o aliskanligi verebilirim bakalim :)

Ablacim nasilsin :) Senden bir ricam olacak benim bit pazari konusuna bir kilit atarmisin sana zahmet :) alan olmadi elimdekileri hediye edicem/ediyorum :)

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:49::54:
Tamam canım atıyorum kilidi:29:
İnşaallah bekliyorum:54:

yok arkadaş benim burda kimseye güvencim kalmadı artık, gerçek hayatta ne kadar kanıyosam burda da öyle, benim bu kafayı değiştirmem lazım herhalde

yıllardır tanıdığım üyeler dışında herkese tedbirli yaklaşcam başka yolu yok
:27::27:

Al benden de o kadar chess. Niye bu kadar safim acaba?:27:

Sen okuyacaksın ki o da okuyacak.Model alarak öğrenmenin raconu bu.:51::51:

kızlar topiği yeni okumaya başladım.herkes kendini tanıtmış,ben de tanıtayım mı,tanımayan var mı .:60:

kızlar topiği yeni okumaya başladım.herkes kendini tanıtmış,ben de tanıtayım mı,tanımayan var mı .:60:

ben seni tanimiyorum (ozel olarak) ama kaynama tarfindaymissin onu ogrendim :D :1:

Siyasetten böğğ geldi,biz de geyiğe sardık abla.

Hoş geldin,meleklerini gördüm feyste,çok ciciler.:17::nazar:

zaten ilk siyasete baktım mahalle kavgasına dönmüş kaçıverdim hemen.

feyste mi kimden gördün ki,demek arkadaşımın arkadaşısın :1:

Kadesa'cım merhaba nasılsın:16:
Üç minikle hayat nasıl geçiyor:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

nevoşum nasıl geçsin gazlı,kusmuklu ve iç güveysinden hallice :27:

Back