• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

sana özel direkli kedi buldu bibi :60::60:

ben de kibledim hakaret etti zaten kesn banlanacak ama ben de beki giderim :52::52:

:60: gördüm gördüm nasıl ruhumu yansıtıyor anlatamam ama gücendim hani bunun kırbacı jartiyeri :27::27:

Son düzenleme:
Efsaa muhabbetlerini biraz okudum ama merak ediyorum birileri beni de aydınlatsın:9::52:

Nevoşumm naberr.. Valla o iş karışık efsanın profilindeki resim bir rus sitesinden alıntı çıktı 2. üyelik mi ne mevzusu vardı zaten. Yani ya erkek ve oradaki resmi kullanmış ki büyük ihtimalle böyle ya da o siteye de giriyormuş ki iyi bir sitede değil yani. Ve kızın resimdeki yaşı çok küçük ama yazdıkları hiç küçük biri gibi değil bu da erkek olabileceği yönünde yani şimdilik mune hesabını dondurdu araştırıyor o da teyit etti o sitedeki resimle burdakinin aynı olduğunu zaten konuşmaları okudu sanırım albümünü de özele çevirmiş. Böyle işte..

topiğin başını okudum :53: böyle kaldım siyasette ki en ateşli hatunlar sevgi pıtırcığı olmuş :9: yalnız efsa olayını bulamadım biri anlatsaydı iyiydi malum lohusayım canım çekti :60:

bu arada rengina doğum günün kutlu olsun :16:

Siyasete yazmıyorum ama sıkı takip ederim.Allah yazanlara kolaylık versin :1: çekilecek gibi değil :1:
:

aslında biz güzel güzel tartışıyoduk
bazı kendini bilmezler maffediyo forumu ya
ne seviye kaldı ne bişey
ceza sistemini bu kadar arayacağımı hiç düşünmezdim :27:

topiğin başını okudum :53: böyle kaldım siyasette ki en ateşli hatunlar sevgi pıtırcığı olmuş :9: yalnız efsa olayını bulamadım biri anlatsaydı iyiydi malum lohusayım canım çekti :60:

Abla dejavu özet geçti yukarda.:1::1:

onun ne olduğu belli değil sanırım hala
yani belli olduysa da ben kaçırdım :1:

bi sürü kişi mesaj atmış ama hala kapanmadı

kısa sürede kapanır umarım
eski kkyı özledim ya
eskiden olsa çoğu kişi polemikten hakaretten banlanır konuda kapanır giderdi
şimdi b.ku çıktı affedersiniz ama :26:

sağol kadesam :16:

sorma valla kkca dost olduk:8:

Nevoşumm naberr.. Valla o iş karışık efsanın profilindeki resim bir rus sitesinden alıntı çıktı 2. üyelik mi ne mevzusu vardı zaten. Yani ya erkek ve oradaki resmi kullanmış ki büyük ihtimalle böyle ya da o siteye de giriyormuş ki iyi bir sitede değil yani. Ve kızın resimdeki yaşı çok küçük ama yazdıkları hiç küçük biri gibi değil bu da erkek olabileceği yönünde yani şimdilik mune hesabını dondurdu araştırıyor o da teyit etti o sitedeki resimle burdakinin aynı olduğunu zaten konuşmaları okudu sanırım albümünü de özele çevirmiş. Böyle işte..

İyiyim Seda'cım sen nasılsın:38:
Teşekkür ederim canım bugün biraz siyasetteki sohbetlerinizi okudum:17::9:Ben resimleri ile yazılarını pek alakasız görüyordum:44:Resimlerde bayağı küçük ama mesajları yaşı büyük birine ait gibiydi:9:
Kimseye güven yok:19:

İyi akşamlar hanımlar:3:
Regina iyi yaşların olsun.
Kadesa çocuklar uyudu galiba :1:
Minik kızın, yakışıklı küçük adamların nasıl?

vay be,ben efsa dan zaten hiç elektirik alamadım gezi olaylarından beri siyasette atıştığım çok kişi oldu görüşünü beğenmediğim çok kişi oldu ama efsa gibisini görmemiştim.yaşına 13 deyince çok şaşırmıştım 13 yaşında ki bir kız bu denli art niyeli olup argo konuşamaz diye.şimdi sen bunları yazınca acaba erkek mi diye düşünüyorum.

aslında biz güzel güzel tartışıyoduk
bazı kendini bilmezler maffediyo forumu ya
ne seviye kaldı ne bişey
ceza sistemini bu kadar arayacağımı hiç düşünmezdim :27:

Bazı yorumlar çok uç oluyor.Okurken göz tırmalıyor zaten.Sanırım o seviyeli kısmı zor yakalarız ki cezalar kalkmışken mümkün değil :50:

kırbaçlı da bulamadım gari:27: direkli mirekli idare edicen artık :60:

Artık bir daha ki sefere :27::27:

valla ben weissle konuşabiliyorum normalde de
konuşamadığım kimse yok
sen daha yeni kaynaştın demek :27:
zaten bir sorunum da yoktu onunla ama böyle geyik yapmamıstık hiç iyi oldu iyi:6:
İyi akşamlar hanımlar:3:
Regina iyi yaşların olsun.
Kadesa çocuklar uyudu galiba :1:
Minik kızın, yakışıklı küçük adamların nasıl?

sağol kitty:16:

kısa sürede kapanır umarım
eski kkyı özledim ya
eskiden olsa çoğu kişi polemikten hakaretten banlanır konuda kapanır giderdi
şimdi b.ku çıktı affedersiniz ama :26:

ya en çok konuşup tartışacağımız zamanda herkes birbirine girdi
hiçirşey konuşamıyoruz
tüm konular da kaynıyo

zaten o topiğin ne olduğu belli değil
açıldığından beri konuşmadığımız konu kalmadı
biri okumaya başlasa ben nerdeyim böyle der çıkar :27:

ya en çok konuşup tartışacağımız zamanda herkes birbirine girdi