- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.261
21 yaşından bu yana var maalesef..
En sonunda ilaç kullanayım da kurtulayım dedim ama zor bir süreç.
ablamda da aynı sorun var , çok geçmiş olsun,
yok birtanem myomektami olucam yada menopozda kuruyormuş ama benım menopoza çok var o zaman
karpuz olurlar
canım hiç bir sorun yapmadı tesaduf rutin kont çıkrı sonra büyümeye başladıkça regl dönemi kabus
resmen koyun kesmiş gibi oluyor kasıkda agrı oluyor
kiminde sindirim sorunları yapıomuş bende sadece aşırı kanama yapıo
annem çok hastalıklıydı tek kadın hastalıklarından ameliyat olmamıştıNe kadar değişti bünyelerimiz. Annemlerin zamanında hiç bu tür hastalıklardan ameliyat olan duymadım. Bin bir çıkarmış. Şimdi yediğimiz tek şey doğal değil ki..
ablamda da aynı sorun var , çok geçmiş olsun,
annem çok hastalıklıydı tek kadın hastalıklarından ameliyat olmamıştıoda bize nasip oldu
O zamanlar doğal besleniyorlarmış ipek,şimdi herşey hormonlu..hastalıklar diz boyu.Ne kadar değişti bünyelerimiz. Annemlerin zamanında hiç bu tür hastalıklardan ameliyat olan duymadım. Bin bir çıkarmış. Şimdi yediğimiz tek şey doğal değil ki..
Allah beterinden saklasın canım.
Araştırmakta fayda var.Hee o zaman hemen şuna bir bak.
Neostrata..
Dermokozmetik bir ürün. USA menşeli.
Senin kullandıkların direk kimyasal ve yüzeyle alakalı.
Ben bir ara çok fena oldum doğumdan sonra. Bunu kullandım. Hala kullanıyorum bırakamıyorum.
Sadece belli eczanelerde var. Ama sen bulursun orada.
Face smooting spf 15 ideal olur senin için. 145 tl bu ürün.
Dene çok ama çok faydasını göreceksin.
O zamanlar doğal besleniyorlarmış ipek,şimdi herşey hormonlu..hastalıklar diz boyu.
Bende çatlak,varis,akne,bel ağrısı,migren ne ararsan var.
Annem 62 yaşında,bacaklar pürüzsüz,selilüt yok,varis yok,tüy yok..ben iki temizlik yapayım nefes nefese kalıyorum,annem hergün temizlik yapıyor banamısın demiyor valla.
O zamanlar doğal besleniyorlarmış ipek,şimdi herşey hormonlu..hastalıklar diz boyu.
Bende çatlak,varis,akne,bel ağrısı,migren ne ararsan var.
Annem 62 yaşında,bacaklar pürüzsüz,selilüt yok,varis yok,tüy yok..ben iki temizlik yapayım nefes nefese kalıyorum,annem hergün temizlik yapıyor banamısın demiyor valla.
Aynen öyle datlu..hem doğal besleniyolarmış, hem ayakları toprağa değiyormuş. biz dört dyvarın arasaında ne kadar manyetik ışın varsa çeke çeke oturuyoz,
stres den de otomatikman daha çok etkileniyoruz
doğru bende böyle düşünüyorum ama sonrada söylediğimden utanıyorum yanlış bir lafmı ettim acaba diye... off iyilik güzellik istiyoruz bu dünyada çokmu şey istiyoruzki. 2 karış toprak için insanlar birbirini öldürüyor, 5 dk lık zevk için 1 kızın hayatı karartılıyor, daha fazla ev için 1 aile öldürülüyor, daha fazla para için insanlar sokakta ölüyor vs vs.. daha güzel bir dünya hayal mi acabaaa:26:Yok canım öyle. Bir yerde okumuştum Firavun tüm hayatı boyunca bir kere bile hasta olmamış, 1 kere bile başı ağrımamış ve çok uzun yaşamış biliyorsun. Sonra da yazıyordu ki: zaten 1 kere bile başı ağrımış olsaydı insanların ona tapmasını düşüneceğine kendi derdine düşerdi. Bunun da bir sırrı var mutlaka.
e ozaman allah muhabbetinizi artırsın diyelim
Aynen öyle datlu..
Hastalıktan kırılıyoruz resmen.
amin cümlemizi. ama kadın olmak her anlamda zor. erkeklerin bi ....ü var, şimdi onuda küçükken ameliyatla kurtaıryolar, hiç hatırlamıyolar bile
amin cümlemizi. ama kadın olmak her anlamda zor. erkeklerin bi ....ü var, şimdi onuda küçükken ameliyatla kurtaıryolar, hiç hatırlamıyolar bile
Anneannem 89 yaşına kadar kendi işlerimi kendi yapmıştı,bizim yaptıklarımızı beğenmezdi.aynen öyle. geçmiş zamandaki büyüklerimiz bizim gibi teknolojinin nimetleri mi diyim zararı mı diyim onlardan etkilenmediler
biz netin, dersin veya işin başına bir oturuyoruz akşam kalkıyoruz
onlar öylemi..
benim babanem benden on tanesini cebinden çıkarırda gık demez
Ay bir de düşün tatile gideceğiz. Erkeğin ne hazırlığı var. Bizim kıldı,tüydü bilem neydi. Erkek ne yapıyor bir şort tamam.
u arada en kötüsüde cep telefonları, bi tarafımızdan ayırmıyoruz ama inanılmaz radyasyon yayıyor, mikrodalga fırınlar vs. tavuklar bile 24 saatte civcivlikten tavukluğa geçiyorki hemen satılsın daha çok para kazanılsın diye biz nasıl sağlıklı kalalım. yemleri yem değil, yumurtaları yumurta değil...
ha ha ha zaman bize 1 hafta fazla tatil hakkı versinler, mazeret bölümüne kıl-tüy derdi yazarız
Anneannem 89 yaşına kadar kendi işlerimi kendi yapmıştı,bizim yaptıklarımızı beğenmezdi.
Yemeğini yapar,bulaşığını yıkar,çamaşırını yıkardı..nasıl bir enerji hayret birşey.
Ölmeden hemen önce gitmiş,kefenini almış ve yanı başına koymuştu.
Sabah kahvaltısında kümese gider toplardı yumurtaları,inekten sütü sağardı,bahçeden domates biber vs.. toplar masayı hazırlardı.
Tamamen doğal bir hayat eee tabii sağlıklı bir nesil.
kıldan tüyden sebeplerle canımızı sıkma bas geç demesinler sonra
dermi derler , erkek aklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?