Kaldığımız yerden devam :)

Benımde acil ameliyat olmam lazım olmuyorum
inşallah başıma bir iş açılmaz
kist dolayısı ile mi, ihmal etme canım ya ,
benimki ani oldu, karışık mış içerde durumlar, kitlem mitle varmış, hemen aldılar ameliyata
canlar ben kaçayım artık biraz çalışayım yoksa ruhum iyice daralacak öptüm sizi.
güle güle
Son 2 haftada 3 kere ban aldım. Bir de polemik vs değil. Birine yaşını sormuşum. Pat 1 hafta ban. Yani bazen demiyor değilim kendi kendime her yerde kişisel algı olayları var diye.

oluyo öyle bazen, ortalık karışınca kim vurduya gidiliyo

beşizlerim var içerde ((( myommmm

ben de epeydir girmiyodum, bu ara tekrar sık sık yazmaya başladım. olmasa da dert değil ama işte insanın içine oturuyo

İşte insan olunca bakarsın olmayınca bakmazsın. Ben de diyorum ki zaten Allah o adamı düşürmesin kimse bakmaz. Ben de bakmam asla bakmam hem de asla.

off Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. ama kötüler çok yaşayıp pek elden ayaktan düşmüyorlar nedense. yinede Rabbim bilir iyimi kötümü diye ama kendi fikrimi söyleyeyim dedim.

ben de epeydir girmiyodum, bu ara tekrar sık sık yazmaya başladım. olmasa da dert değil ama işte insanın içine oturuyo

aynen canım aylardır yazmıyordum bende. bu topiğe sarmasaydın yine gelmezdimde sevdim bu yavukuşları

off Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. ama kötüler çok yaşayıp pek elden ayaktan düşmüyorlar nedense. yinede Rabbim bilir iyimi kötümü diye ama kendi fikrimi söyleyeyim dedim.

Yok canım öyle. Bir yerde okumuştum Firavun tüm hayatı boyunca bir kere bile hasta olmamış, 1 kere bile başı ağrımamış ve çok uzun yaşamış biliyorsun. Sonra da yazıyordu ki: zaten 1 kere bile başı ağrımış olsaydı insanların ona tapmasını düşüneceğine kendi derdine düşerdi. Bunun da bir sırrı var mutlaka.

Ooo neredesin sen?
Yoktun uzun zamandır. Yoksa dünya turuna mı çıktın
Eski haline döndü diyenler var ama resmi gazetede yayınlanmadı canım. Ban verirlerse resmen avlamış olurlar.
Şehir dışına çıktık yıldönümü kutlamak için.
Dikkat etmek lazım o zaman.

e ozaman allah muhabbetinizi artırsın diyelim

kaybolma imkanı var mı bu myomların

yok birtanem myomektami olucam yada menopozda kuruyormuş ama benım menopoza çok var o zaman
karpuz olurlar

Nasıl rahatsızlık vermişti de sana miyom teşhisi koydular. Kanama falan mı yapıyordu?

canım hiç bir sorun yapmadı tesaduf rutin kont çıkrı sonra büyümeye başladıkça regl dönemi kabus
resmen koyun kesmiş gibi oluyor kasıkda agrı oluyor
kiminde sindirim sorunları yapıomuş bende sadece aşırı kanama yapıo

benşmki miyom değildi ipek, kist ve kitle vardı ondan oldum. fallenin miyomu varmış ve bildğim kadarı ile kanma oluyor

Ne kadar değişti bünyelerimiz. Annemlerin zamanında hiç bu tür hastalıklardan ameliyat olan duymadım. Bin bir çıkarmış. Şimdi yediğimiz tek şey doğal değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…