- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.241
kist dolayısı ile mi, ihmal etme canım ya ,
Benımde acil ameliyat olmam lazım olmuyorum
inşallah başıma bir iş açılmaz
güle gülecanlar ben kaçayım artık biraz çalışayım yoksa ruhum iyice daralacak öptüm sizi.
Son 2 haftada 3 kere ban aldım. Bir de polemik vs değil. Birine yaşını sormuşum. Pat 1 hafta ban. Yani bazen demiyor değilim kendi kendime her yerde kişisel algı olayları var diye.
kist dolayısı ile mi, ihmal etme canım ya ,
benimki ani oldu, karışık mış içerde durumlar, kitlem mitle varmış, hemen aldılar ameliyata
güle güle
oluyo öyle bazen, ortalık karışınca kim vurduya gidiliyo
canlar ben kaçayım artık biraz çalışayım yoksa ruhum iyice daralacak öptüm sizi.
yetişirim datlum sana. takibimdesin sayfamdan görür damlarım bende
benim 2. banımdan haberim bile olmadı. bikaç hafta sonra açmışım mesajlarda gördüm cezam neyimde bitmiş amao yüzden nema problema. ama ban ydiğimde de ders çalışırım, film izlerim en çokta kitap okurum o yüzden sıkıntı olmaz.
İşte insan olunca bakarsın olmayınca bakmazsın. Ben de diyorum ki zaten Allah o adamı düşürmesin kimse bakmaz. Ben de bakmam asla bakmam hem de asla.
beşizlerim var içerde((( myommmm
ben de epeydir girmiyodum, bu ara tekrar sık sık yazmaya başladım. olmasa da dert değil ama işte insanın içine oturuyo
bu dönemin kadınlarının kabusu miyom, kime sorsam miyom diyor. allah kolaylık versin, inşallah başına iş açmaz
Abla bende insanım,benim de kendimi tutamadığım zamanlar olur.kime dalıcan ben pek görmedim senin daldıgını
off Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. ama kötüler çok yaşayıp pek elden ayaktan düşmüyorlar nedense. yinede Rabbim bilir iyimi kötümü diye ama kendi fikrimi söyleyeyim dedim.
bu dönemin kadınlarının kabusu miyom, kime sorsam miyom diyor. allah kolaylık versin, inşallah başına iş açmaz
Zoratenin kullanıyorum 4. Ayım.roaaccutane mı kullanıyorsun
Zoratenin kullanıyorum 4. Ayım.
e ozaman allah muhabbetinizi artırsın diyelimaynen canım aylardır yazmıyordum bende. bu topiğe sarmasaydın yine gelmezdimde sevdim bu yavukuşları
Amin gülüm Allah razı olsun dr 8 cm olana kadar durabilir dedi şu an 3,5 cm en büyüğü
Şehir dışına çıktık yıldönümü kutlamak için.Ooo neredesin sen?
Yoktun uzun zamandır. Yoksa dünya turuna mı çıktın
Eski haline döndü diyenler var ama resmi gazetede yayınlanmadı canım. Ban verirlerse resmen avlamış olurlar.
Nasıl rahatsızlık vermişti de sana miyom teşhisi koydular. Kanama falan mı yapıyordu?
Şehir dışına çıktık yıldönümü kutlamak için.
Dikkat etmek lazım o zaman.
21 yaşından bu yana var maalesef..Cilt sorunun mu var senin true?
e ozaman allah muhabbetinizi artırsın diyelim
kaybolma imkanı var mı bu myomların
Nasıl rahatsızlık vermişti de sana miyom teşhisi koydular. Kanama falan mı yapıyordu?
benşmki miyom değildi ipek, kist ve kitle vardı ondan oldum. fallenin miyomu varmış ve bildğim kadarı ile kanma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?