Kaldığımız yerden devam :)

AYYYYYY ne zaman canım benım Allahım acil şifalar versinnnn nasılsın agrın sızın varmı ?

kazene mesaj atmak gerekiyor.silsin die

aaaa hiç bilmiyordum ayol

Aaa tabi benim 70 ti sildirdim.
Öyle demişlerdi. Son çıkan kuralla. Ceza puanlarını isteyen sıfırlatıyordu. Hemen kazene mesaj at silsin.

atak bakak

özgürüm derken...................

Kvalidemin sağlık sorunları var da kocası istemiyor bakmıyor diyeyim 3 kardeş dönüşümlü bakıyordu artık onların eşi bakmak istemiyor, köye gidecek hava ısındığı için. Bendeydi de 2 hafta sonra gidecek.

ben atamoyorum yaw:84::84::84::84::84: nolcam ben,

Neden atamıyorsun ki kazen yok mu listende? Yoksa hemen ekle.şurup gibi geldi. En küçük banda 1 hafta alıyordum. En azından şimdi 1 gün.
Gerçi bdv onların olsun sıktı artık.

ne ayıp hiç insan karısına/kocasına bakmak istemez mi? Allah düşürmesin ama benim kocam hastalansa ben onu ellerime beslerim aynı şekilde onun sevdiklerini bile bakarım. kayınvalidene çok geçmiş olsun. yatalk değil ama değilmi?

ee sen çalışıyorsunn..kim ilgileniyor.diğer eltilerinde çalışıyormu...kocası ne diye istemiyor.baksın hanımına

niye kuzum yaaaa engellemişmi seni patron
arkadaşım değilmiş

kırışmayalım canım bileğinin hakkıoyla kazandığın bişeye ortak olmayayım ben merak etme bu aralar sık girmeye başladım zaten çabul yetişirim sana
aman nolacak ben gene kazanırım
Neden atamıyorsun ki kazen yok mu listende? Yoksa hemen ekle.şurup gibi geldi. En küçük banda 1 hafta alıyordum. En azından şimdi 1 gün.
Gerçi bdv onların olsun sıktı artık.

evet ya çok can sıkıcı uzun süreli ban almak, aksi gibi o zamna insnaının inadına yazası geliyo

İşte insan olunca bakarsın olmayınca bakmazsın. Ben de diyorum ki zaten Allah o adamı düşürmesin kimse bakmaz. Ben de bakmam asla bakmam hem de asla.

canlar ben kaçayım artık biraz çalışayım yoksa ruhum iyice daralacak öptüm sizi.

arkadaşım değilmiş

evet ya çok can sıkıcı uzun süreli ban almak, aksi gibi o zamna insnaının inadına yazası geliyo

Son 2 haftada 3 kere ban aldım. Bir de polemik vs değil. Birine yaşını sormuşum. Pat 1 hafta ban. Yani bazen demiyor değilim kendi kendime her yerde kişisel algı olayları var diye.

arkadaşım değilmiş

yetişirim datlum sana. takibimdesin sayfamdan görür damlarım bende
benim 2. banımdan haberim bile olmadı. bikaç hafta sonra açmışım mesajlarda gördüm cezam neyimde bitmiş ama o yüzden nema problema. ama ban ydiğimde de ders çalışırım, film izlerim en çokta kitap okurum o yüzden sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…