- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.221
yumurtalıktan kist alındı canım
bencede , cezalar ile ilgil bir başlık açılıp konular ordan duuyurlmasıl. böyle çok karışıyo. öyle sabit bi yer eaçılırsa herkes nereye bakacağını bilir
kazene mesaj atmak gerekiyor.silsin die
Aaa tabi benim 70 ti sildirdim.
Öyle demişlerdi. Son çıkan kuralla. Ceza puanlarını isteyen sıfırlatıyordu. Hemen kazene mesaj at silsin.
Aaa tabi benim 70 ti sildirdim.
Öyle demişlerdi. Son çıkan kuralla. Ceza puanlarını isteyen sıfırlatıyordu. Hemen kazene mesaj at silsin.
özgürüm derken...................
60 kırılaşlım mı kumacağım
ben atamoyorum yaw:84::84::84::84::84: nolcam ben,
ben atamoyorum yaw:84::84::84::84::84: nolcam ben,
Aynen valla kocası baksın pambıklar içinde artık.
teklif ettik bakalımbende bi yerde gördüm kazene mesaj atn atamıyorsanız arkadaş olarak ekleyin demişlerdi
1 ay oldu. normalde yoktu ama dündenberi bi sızı var. neden oldu anlamdım
AYYYYYY ne zaman canım benım Allahım acil şifalar versinnnn nasılsın agrın sızın varmı ?
aaaa hiç bilmiyordum ayol
atak bakak
teklif ettik bakalım
Kvalidemin sağlık sorunları var da kocası istemiyor bakmıyor diyeyim 3 kardeş dönüşümlü bakıyordu artık onların eşi bakmak istemiyor, köye gidecek hava ısındığı için. Bendeydi de 2 hafta sonra gidecek.
Kvalidemin sağlık sorunları var da kocası istemiyor bakmıyor diyeyim 3 kardeş dönüşümlü bakıyordu artık onların eşi bakmak istemiyor, köye gidecek hava ısındığı için. Bendeydi de 2 hafta sonra gidecek.
AYYYYYY ne zaman canım benım Allahım acil şifalar versinnnn nasılsın agrın sızın varmı ?
aaaa hiç bilmiyordum ayol
atak bakak
arkadaşım değilmiş
niye kuzum yaaaa engellemişmi seni patron
aman nolacak ben gene kazanırımkırışmayalım canım bileğinin hakkıoyla kazandığın bişeye ortak olmayayım benmerak etme bu aralar sık girmeye başladım zaten çabul yetişirim sana
Neden atamıyorsun ki kazen yok mu listende? Yoksa hemen ekle.şurup gibi geldi. En küçük banda 1 hafta alıyordum. En azından şimdi 1 gün.
Gerçi bdv onların olsun sıktı artık.
regl yakın mı? geçmiş olsun bu arada
ne ayıp hiç insan karısına/kocasına bakmak istemez mi? Allah düşürmesin ama benim kocam hastalansa ben onu ellerime beslerim aynı şekilde onun sevdiklerini bile bakarım. kayınvalidene çok geçmiş olsun. yatalk değil ama değilmi?
teklif ettik bakalım
arkadaşım değilmiş
aman nolacak ben gene kazanırım
evet ya çok can sıkıcı uzun süreli ban almak, aksi gibi o zamna insnaının inadına yazası geliyo
o zaman bu yağuşuklu beni bir kere öpsün ödül olarak
arkadaşım değilmiş
aman nolacak ben gene kazanırım
evet ya çok can sıkıcı uzun süreli ban almak, aksi gibi o zamna insnaının inadına yazası geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?