• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

mune geçen hafta önümüzdeki hafta eski sistem dönecek demişti.muhtemelen serbest değil

İyi de bu haksızlık değil mi? Ben yoktum mesela orada. Ben yersem haksızlık olmaz mı?
Yani ya konu açmaları hatta herkese özel maille duyurmaları lazım böyle şeyleri.
Bilenler bilmeyenlere söylesin diye bir şey olur mu?

true nasılsın canım? gecen senin konularına baktım bir test sonucu gozume ilişti ne yaptınız o durumu doktorlar ne diyor.bence direk tup bebek işine girin aşılama bile zaman kaybı diye dusunuyorum.benim kızım tüp bebek bu yuzden konulara aşinayım​

Tüp bebek denicez gibi görünüyor zaten ama sivilce tedavim bitince.​

senin konun başka bir şey ipek Allah sana sabır vermiş gerçekten takdir ediyorum seni

Allah sabrını veriyor sanırım seboş. herkesin bir sınavı Allah evladımla denemesin beni de... Bu arada 2 hafta sonra özgürüm biliyor musun?:64::64:

ne ameliyatı kuzum hayırdır geçmiş olsun
yumurtalıktan kist alındı canım
İyi de bu haksızlık değil mi? Ben yoktum mesela orada. Ben yersem haksızlık olmaz mı?
Yani ya konu açmaları hatta herkese özel maille duyurmaları lazım böyle şeyleri.
Bilenler bilmeyenlere söylesin diye bir şey olur mu?

bencede , cezalar ile ilgil bir başlık açılıp konular ordan duuyurlmasıl. böyle çok karışıyo. öyle sabit bi yer eaçılırsa herkes nereye bakacağını bilir

puanlar siliniyomu benmde 20ymiş ben 10 sanıyordum tüh yaaaaaaaa

Back