- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #2.201
teşekkür ederm ama valla çatır olduk artık. ameliyat yerim ağrıyo ya
ne ameliyatı kuzum hayırdır geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederm ama valla çatır olduk artık. ameliyat yerim ağrıyo ya
mune geçen hafta önümüzdeki hafta eski sistem dönecek demişti.muhtemelen serbest değil
Birkaç gündür kk da yoktum,tam yorum yazacaktım frenledim kendimi ceza almıyım diye.
Eskiye döndüyse dikkat edeyim,hala yeni sistemse dalayım dedim konuya.
Birkaç gündür kk da yoktum,tam yorum yazacaktım frenledim kendimi ceza almıyım diye.
Eskiye döndüyse dikkat edeyim,hala yeni sistemse dalayım dedim konuya.
true nasılsın canım? gecen senin konularına baktım bir test sonucu gozume ilişti ne yaptınız o durumu doktorlar ne diyor.bence direk tup bebek işine girin aşılama bile zaman kaybı diye dusunuyorum.benim kızım tüp bebek bu yuzden konulara aşinayım
ceza puanlarını sildirmedin mi sen?
Tüp bebek denicez gibi görünüyor zaten ama sivilce tedavim bitince.
senin konun başka bir şey ipek Allah sana sabır vermiş gerçekten takdir ediyorum seni
yumurtalıktan kist alındı canımne ameliyatı kuzum hayırdır geçmiş olsun
İyi de bu haksızlık değil mi? Ben yoktum mesela orada. Ben yersem haksızlık olmaz mı?
Yani ya konu açmaları hatta herkese özel maille duyurmaları lazım böyle şeyleri.
Bilenler bilmeyenlere söylesin diye bir şey olur mu?
kız ceza puanları siliniyormu neden benımkiler silinmemiş ?
Abla bende insanım,benim de kendimi tutamadığım zamanlar olur.kime dalıcan ben pek görmedim senin daldıgını
Tüp bebek denicez gibi görünüyor zaten ama sivilce tedavim bitince.
benimkide silinmemiş.kız ceza puanları siliniyormu neden benımkiler silinmemiş ?
kazene mesaj atmak gerekiyor.silsin die
Allah sabrını veriyor sanırım seboş. herkesin bir sınavı Allah evladımla denemesin beni de... Bu arada 2 hafta sonra özgürüm biliyor musun?
kız ceza puanları siliniyormu neden benımkiler silinmemiş ?
Allah sabrını veriyor sanırım seboş. herkesin bir sınavı Allah evladımla denemesin beni de... Bu arada 2 hafta sonra özgürüm biliyor musun?
KV memlekete mi gidiyor
puanlar siliniyomu benmde 20ymiş ben 10 sanıyordum tüh yaaaaaaaa
benimkide silinmemiş.
e ben atamyom nolcak. herkesin ki nisana kadar olanları otomatik silcez demişlerdi