Kaldığımız yerden devam :)

yeşil dediğin viksmiı acaba bende sürüyorum ....basıncı azaltıyo

Ben de onu bilmiyordum ama hafif yakan yağlar çok iyi.
Bir de senin işine yaramaz hamilesin ama kamfolin diye bir antiromatizmal krem var. Allah diyorum başka bir şey demiyorum.
Bazen eşimin sırtına sürüp onla masaj yapıyorum o kadar mı dinlendirici olur. Ağrı sızı üstüne başka bir şey tanımam. Sadece sürüp sokağa çıkmayın baskın bir kokusu var.
Kötü değil mentollü gibi ama rahatsız olabiliyorlar. Bir kere ben iş yerinde boynuma sürmüştüm de camları açtılar

yemekteydim sonrada tel konuşmaları falan derken şimdi geldim. neler kaçırdım

evetttttttt çok istiyor ( dum ) artık geçti emekli olucam nerdeyse

kaç yaşındaydın sen..emeklilik derken:26:
Ahh ahh ben de kamuda çalışsaydım da kahve yasak olsaydı.
Bizim burada 20-30 tane bitki çayı, çay, kahve, kola vs vs ne ararsan var ama bunlar mıtlılık vermiyor misk

:84:

ipek kpss falan düşündünmü...neden özeli tercih ettin

yemekteydim sonrada tel konuşmaları falan derken şimdi geldim. neler kaçırdım

Baş ağrısından konuşuyoruz. Reçeten yoksa oku:d

yok değil. bu yağ kıvamında, küçücük cam bir şişede. önce hafif bir yanma hissi veriyor, sonra o bölge uyuşuyor.

hoş geldin gulummmmmmm

Napıyosunuzzz :76::76::76:

çok fenaydım kızlar hafta sonu bile devam etti.bu dönemelerde fena oluyorum acırsınız halime yani

yok değil. bu yağ kıvamında, küçücük cam bir şişede. önce hafif bir yanma hissi veriyor, sonra o bölge uyuşuyor.

yolcu geçen yine araştırıken bi topikte okumuştum.hamileler ilaç alamıyor diye bi doktor önermiş.elmayı dilimleyip üzerine kahve döküp gözlerinin üstüne koyacakmışsın.çok iyi geliyormuş.bi defa denedim...yüzüm gözüm kahve olmuştu

Canım ben mezun olduğum zaman kpss çok yaygın değildi. Hatta memur olana ezik gözüyle bakılıyordu. Özel demek yükselmek demek, iyi maaş demekti. Ama alakası yok artık.
Devlet enfilasyon zammı yapıyor 4,1 biz de o kadar alıyoruz. Sonra devlet bir de bilmem ne kadar iyileştirme yapıyor biz onu almıyoruz gibi…
Ben de mühendisim 3 yıl önce iş hayatına başlayan kardeşim de mühendis. Ben 10 yıldan fazladır çalışıyorum. O 4,5 bin alıyor ben ondan daha az alıyorum mesela. Düşün o 10 yıl çalışsa ne kadar alacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…