Kaldığımız yerden devam :)

ben zaten nescafeden bahsetmiştim.türk kahvesi ne gezer....ohhh olsada içsemm.....

kahvenin migrene iyi geldiğini okumuştum..
hatta başım ağrıyınca içine limon sıkıp içerim. yarım saate kalmadan iyileşir..

Alla ala ben de tetikler diye biliyorum.
Türk kahvesine mi limon sıkıyorsun nescafe mi? Deneyeyim ilk fırsatta.

yok canım yok kahve kola beni mahvediyor.benim yapmam gereken şey çok az yeyip içmeye alıştırmak vucudumu ne kadar az yersen o kadar az tetikleyici girer bunyeye

Alla ala ben de tetikler diye biliyorum.
Türk kahvesine mi limon sıkıyorsun nescafe mi? Deneyeyim ilk fırsatta.

türk kahvesine.. hatta direk toz kahvenin üzerine sıkıp da yiyebilirsin. tadı fena ama faydasını çok kere gördüğüm için tadına takılmıyorum..

evet kahve bana da iyi geliyor baş ağrısı için .ama limon eklemeyi bilmiyordum.bu arada koçişe yazdığın yorumu beğendim

türk kahvesine.. hatta direk toz kahvenin üzerine sıkıp da yiyebilirsin. tadı fena ama faydasını çok kere gördüğüm için tadına takılmıyorum..

yok canım yok kahve kola beni mahvediyor.benim yapmam gereken şey çok az yeyip içmeye alıştırmak vucudumu ne kadar az yersen o kadar az tetikleyici girer bunyeye

Ağrıyan yere özellikle boyun bölgesi için ben yapıyorum. Peçetenin içine bol miktarda karabiber dökün üstünü kapatın. Sonra üstüne bol kolonya, sarın oraya. Azcık yanıyor ama o baş ağrısının yanına hiçbir şey.
Bu da çok iyi.

evet kahve bana da iyi geliyor baş ağrısı için .ama limon eklemeyi bilmiyordum.bu arada koçişe yazdığın yorumu beğendim

türk kahvesi çok derde deva. özellikle baş ağrısından muzdarip olanlar mutlaka denemeli. doğal ilaç..
ay o da iyi oluyor misk. hem sayesinde şükrediyoruz hem eğleniyoruz ne güzel

Sizin kamu kalabalık. Hangi birine yapsın onlar da.. anca müdürler falan. Zaten kahve içmek öyle yerlerde kıdem meselesi olsa gerek.

ya burda kahveye yasak getirdiler aslında ;kimseye yapılmayacak diye.. çaycıya rica edersek yapıyor ama arada...

aa bak bunu yeni duydum.
bir de belki görmüşsündür. aktardan almıştım, yeşil yağ gibi bir şey, ağrıyan yere sürüp masaj yapıyorsun. o da çok faydalı. kahve yapmaya üşendiğimde onu sürüyorum. çok iyi geliyor..

ya burda kahveye yasak getirdiler aslında ;kimseye yapılmayacak diye.. çaycıya rica edersek yapıyor ama arada...
Ahh ahh ben de kamuda çalışsaydım da kahve yasak olsaydı.
Bizim burada 20-30 tane bitki çayı, çay, kahve, kola vs vs ne ararsan var ama bunlar mıtlılık vermiyor misk

:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…