- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.081
Sabah türk kahvesi içtim anca möhim biri gelecek ki kadın bir daha yapsın. Aslında işi bu ama kapris kapris kapris işte. Nescafeyi de 11,3 gibi içiyorum. Şimdi de bergamotluyu hallettimkadını bekliyorum taze çay getircek
yien de güzel bir kahve olsa içerim hani
kahvenin migrene iyi geldiğini okumuştum..
hatta başım ağrıyınca içine limon sıkıp içerim. yarım saate kalmadan iyileşir..
ahhhh nerde ahhhh
delüüüü kızın türküsü seniii
bende çarpıntı yapıo diye içemiyorum oysa türk kayvesine bayılırım
ben zaten nescafeden bahsetmiştim.türk kahvesi ne gezer....ohhh olsada içsemm.....
Alla ala ben de tetikler diye biliyorum.
Türk kahvesine mi limon sıkıyorsun nescafe mi? Deneyeyim ilk fırsatta.
Benim kpeder ne arıyor ne soruyor. Bir Cuma vesilesi ben mi arasam iki laf etsem değer mi sence
o tip ne kız öyle
ben zaten nescafeden bahsetmiştim.türk kahvesi ne gezer....ohhh olsada içsemm.....
türk kahvesine.. hatta direk toz kahvenin üzerine sıkıp da yiyebilirsin. tadı fena ama faydasını çok kere gördüğüm için tadına takılmıyorum..
yok canım yok kahve kola beni mahvediyor.benim yapmam gereken şey çok az yeyip içmeye alıştırmak vucudumu ne kadar az yersen o kadar az tetikleyici girer bunyeye
aman ipek ne canını sıkıcan yaaaaa
ne var la tipimde varmı sülalende böyle erkekkkkkkk
evet kahve bana da iyi geliyor baş ağrısı için .ama limon eklemeyi bilmiyordum.bu arada koçişe yazdığın yorumu beğendim
Sizin kamu kalabalık. Hangi birine yapsın onlar da.. anca müdürler falan. Zaten kahve içmek öyle yerlerde kıdem meselesi olsa gerek.
Ağrıyan yere özellikle boyun bölgesi için ben yapıyorum. Peçetenin içine bol miktarda karabiber dökün üstünü kapatın. Sonra üstüne bol kolonya, sarın oraya. Azcık yanıyor ama o baş ağrısının yanına hiçbir şey.
Bu da çok iyi.
sen kamudamısın kuzucum oh ne güzelll bir ben 657 ye tabi olamadım beya
Ahh ahh ben de kamuda çalışsaydım da kahve yasak olsaydı.ya burda kahveye yasak getirdiler aslında ;kimseye yapılmayacak diye.. çaycıya rica edersek yapıyor ama arada...
he canım..istiyormusun sen kamuyu..
olmasında zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?